Caravana pentru Valea Screzii

13 Dec 2011 by

Știu că ați obosit de atâtea mesaje umanitare, dar fiecare își alege faptele bune. Tocmai am aflat că la Valea Screzii au ars două clădiri.Aici se află tabăra de copii şi bătrâni a părintelui Nicolae Tănase. Din fericire, nu s-au înregistrat victime umane, ci doar pagube materiale. Au ars clădirile care adăposteau sediul administrativ, clubul copiilor, cămara, bucătăria şi sala de mese.  (mai multe detalii aici, unde găsiți și alte fotografii decât cea luată de mine. )

Pe 18 decembrie pleacă spre Valea Screzii o caravană. Dacă doriți să participați cu alimente, bani, haine sau jucării, pe Facebook a fost creat un eveniment.

Poate v-au rămas pampersi mici? Poate aveți jucarii pentru clubul copiilor? Poate puteți dona o sumă oarecare pentru alimente și provizii. Nu există un necesar anume, fiecare contribuie în măsura posibilităților propii ( apa plată & minerală, pampersi, lapte praf, medicamente uzuale, zahăr, fructe, totul e bine primit.

Eu n-am să insist, m-am simțit datoare să anunț.

 

Related Posts

Share This

4 Comments

  1. Zu

    Nu imi vine sa cred, e fix asezamantul pentru care gradinita copilului meu strange ajutoare saptamana aceasta. Vroiam sa duc ceva, acum sigur o sa adun mai multe lucruri, ma gandesc in special la alimente cu termen lung de valabilitate.

  2. Zu

    :-)) Cine stie ce e in camara mea, stie.

  3. Sper ca pe aceasta cale sa poata fi ajutati acei orfani, care sunt si asa foarte greu incercati.
    Va multumesc de aceasta posibilitate .

Privacy Policy