Carrefour on line rocks

28 Apr 2013 by

Acesta nu este un post plătit, este doar un post scris din mare entuziasm.

De vreo săptămână am aflat că magazinele Carrefour livrează comenzi la domiciliu, prin curier. Taxa de transport este 15 lei iar comanda trebuie să fie de minim 150 de lei.

E o veste grozavă pentru toate mamele cărora le e greu să meargă la cumpărături cu picii, pentru toate familiile care pot economisi astfel timp prețios. Sper ca și alte lanțuri de magazine să preia inițiativa asta.

Am făcut prima comandă vineri, am primit mărfurile sâmbătă dimineață.

Totul a fost adus în perfectă stare, produsele perisabile au fost transportate în ladă frigorifică, dintr-o listă de 41 de articole au lipsit doar două despre care am fost anunțați că n-au fost în stoc și că nici nu s-a blocat prețul lor în suma totală de plată. E drept că nu am comandat fructe și legume proaspete, pe care prefer să le cumpăr din altă parte.

Foarte civilizat. Rapid. Si minunat all together, mai ales că prețurile nu sunt mai mari decât la raft și produsele sunt proaspete.

Enjoy!

 

Related Posts

Tags

Share This

9 Comments

  1. Andreea

    Livreaza numai in Bucuresti sau in toata tara?

  2. Nu merge link-ul pus de tine spre primul articol

  3. Andreea Olariu

    Buna, ce veste buna. In ultimele 3 luni, o data cu al treilea copil, am apelat si noi la un astfel de serviciu in Germania. Este minunat, mai ales pe vreme urata. Acolo taxa de transport este 5 euro, iar in cazul in care comanda are valoarea de minimum 50 euro, transportul este gratuit.

  4. Anca D

    O veste buna! Nu stiu de cand dar si Metro are online, pentru mai multe orase.

Privacy Policy