Cărţi pentru copii şi limonadă, la Gaudeamus

19 Nov 2010 by

Am invitat-o pe Cireaşa să vină la lansare. Şi mi-a zis că vine, şi nu vine cu mâna goală. Vine cu limonadă.

Iată despre ce e vorba:

“Limonada lui Iulian de la Matasari 17 se produce pana luni, 22 noiembrie, la targul de carte Gaudeamus. Bineinteles, ea se intampla tot intr-un scop nobil, de fapt acelasi scop nobil, caci Iulian este consecvent cu a lui limonada: o face pentru pasicatreviata.ro, deci Marie Curie.

Hotcity.ro este partener traditional de limonada, asa ca o sa ne gasiti duminica la targ, pregatind cu sarg limonada, timp de cateva ore. Programul de vizitare Gaudeamus este vineri-duminica, intre 10 si 8 si luni, de la 10 la 4. Daca ajungeti, va rugam sa ne cautati si sa luati un pahar de limonada, unul de cidru cu scortisoara sau o prajitura, facuta de Violeta’s Vintage Kitchen.

Noi suntem tare entuziasmate de aceasta limonada si ne convine unde merg banii pe care ii cerem pe ea. Si ca noi sunt multi. Asa ca va asteptam sa ne vedem la Gaudeamus si sa gustam impreuna lucruri marete: bauturi nobile si carti pentru copii.”

Încerc s-o conving să aducă limonada pentru copiii care vor fi la lansare. Dacă nu, după ce ne vedem şi ne pupăm, poate mergem împreună până la standul lor!

Related Posts

Tags

Share This

2 Comments

  1. Mi-ar place mult sa vin si sa ne cunoastem 🙂 succes la pregatiri!

  2. mamabatranafarabrau de lana

    ce de vesti bune! nu putem ajunge la Gaudeamus , dar vrem si noi 2 calatorii prin curcubeu! poate nasti pe 21 martie, la venirea primaverii? va imbratisam cu drag! eu si ai mei!

Privacy Policy