Ce-am făcut în week-end

26 Sep 2011 by

A fost unul dintre acele week-end-uri în care aproape totul e luminos, frumos, cald, bun, parfumat și de ținut minte. Mai mult decât pot spune cuvintele, vor spune, și de data asta, fotografiile.

Când ne-am întors, pe DN1, la câțiva kilometri de Ploiești, ne-am oprit să cumpărăm flori de toamnă în ghivece. Vânzătorul ne-a spus că n-avem unde să ne grăbim, la Pucheni a avut loc un accident și coada se întinde pe vreo cinci kilometri. Laur a întors pe loc și am luat-o pe DN1A. Din goana mașinii am admirat un soare roșu-portocaliu-roz, cum n-am mai văzut demult. Imposibil de fotografiat. Dar de neuitat.

E luni? Aș…

Related Posts

Share This

10 Comments

 1. Raluca

  Puiul de om si puiul de pisica 🙂

 2. ady

  alune si pisici mici 🙂 vreau si alune si un pisic mic. 🙂 (vreau si un bebe mic, dar mai incolo :)).
  si da, intalnirea dintre “cei doi pui”…… fara cuvinte. mi-a luminat dimineata de luni.

 3. Larisa

  Buna Ada, ador blogul tau. Desi nu am mai “comentat” pana acum, l am descoperit cand eram gravida ( Lia si Valeria sunt de un leat) si fiecare postare imi merge la suflet si de fff multe ori ma emotioneaza groaznic de tare! Multumesc mult si cele bune pentru tine si ai tai!

  • Larisa, ma bucur daca te ajuta ce scriu pe aici. Sa-ti traiasca bebelusa si tie si sa ne arati poze:)

 4. Natalia

  cite pisici, hehe, acolo-i si de noi! 😀 frumusica foc pisicuta inflorata!

 5. Larisa

  Multumesc pentru raspuns, Ada! da, am “furat” multe idei, reusesc s o fac sa doarma la pranz mai mult de 5 minute dupa ce fac baie cu ea si asta e doar un exemplu: )! Grouponul e altul.. si voiam sa te intreb, au bagat azi din nou sedintele la Baby Gim, v au fost de folos? Merci mult! Poza cu Valeria? sigur dar.. cum? unde le as putea pune ca sa le vezi?! scuze, sunt cam nepriceputa… Ah… de fapt.. pot sa “iti cer prietenia” pe facebook? voiam de mult sa le rog pe Delia (G) si pe Agnes (N)sa imi dea recomandare pentru asta: ))) May I may I please???: ))

Privacy Policy