Ce am mai croşetat

27 Oct 2010 by

Astăzi am terminat de înregistrat cd-ul pentru “Călătoria prin curcubeu”. Sunt mulţumită de cum mi-a sunat vocea şi după zâmbetul Lorenei, cea care m-a asistat din emisie, sunt sigură că va fi ilustrată cum trebuie. Despre carte încă nu vă pot spune mare lucru, aştept coperta şi ilustraţiile, cu speranţă şi cu emoţie. Lansarea va fi pe 21 noiembrie la ora 11, la Gaudeamus. Voi reveni cu un post pentru lista de rezervări, mai aproape de eveniment.

Săptămâna trecută am tradus o cărticică despre primele daruri de Crăciun, care va apărea la Editura Cartea Copiilor.

E o bijuterie numai bună pentru pus lângă ghetuţe de moş Nicolae. Cartea va apărea în noiembrie.

Iar pentru luna decembrie mai avem o surpriză pe care o vom dezvălui la momentul potrivit (când coperta va fi gata). E o culegere de poveşti la fel de frumoasă ca aceea cu prinţesele şi sunt tare mândră de ea.

Ieri am terminat de citit o nouă carte de oameni mari pe care o voi traduce , se cheamă “Muntele dintre noi”. E o carte tristă cu happy end. Sper să nu mă chinuie prea tare.

Related Posts

Share This

4 Comments

  1. Ada, pe langa felicitarile de rigoare pe care le meriti din plin pentru lucrurile pe care le faci, vreau sa profit de ocazie – asa, grobian – si sa te agat de un picior pentru cateva informatii “tehnice” legate de subiectul editarii de carti… iti voi trimite un mail privat, voiam doar sa ma asigur ca nu sfarsec, neobservata, in spam (mi s-a mai intamplat)..

  2. Mulțumesc, abia azi am reușit să-ți scriu, printre milioane de țipete și mânuțe ce trăgeau de mine și de colțul laptopului… 🙂
    Greu să fii mămică! 🙂

  3. Felicitari! pe cea tradusa o vom cumpara cu siguranta! Va fi prima carticica de hartie a Mariei … ca plasticul si plusul le-am bifat deja. 😉
    Asteptam cu interes lansarea carticelei tale.

Privacy Policy