Ce frumos şi ce minunat

29 Sep 2010 by

Am primit un album foto realizat de Extrafoto. Despre care puteţi citi şi aici, multe amănunte şi chiar puteţi s-o vedeţi pe cea care se ocupă de fapt de albume, pe numele ei Raluca.

Despre Raluca trebuie să ştiţi că are răbdare infinită şi că livrează comenzile foarte prompt. Cel mai greu vă va fi să alegeţi fotografiile. Eu am avut de ales din câteva mii, am selectat cu ajutorul Germinei doar vreo trei sute, din care au intrat în album doar 100. E un dar minunat, ajunge la voi în propria lui cutie şi e genul de cadou de Crăciun pe care orice soacră l-ar adora.

Vă recomand Extrafoto. Cu toată inima. E minunat.

PS: Am primit şi o vedere din Kuşadasi. Nu scrie nimic, nu e semnată, încerc să-mi aduc aminte cui i-am dat adresa nouă şi nu reuşesc. Oricum, mulţumesc.

Related Posts

Tags

Share This

7 Comments

 1. ana

  Extraordinară recomandare! De mult timp amân realizarea unui album foto neştiind unde să îl fac. Ce surpriză plăcută. Mulţumesc.

 2. Multumim frumos, Ada!

 3. bp

  sa stii tu! la fiecare aniversare a bunicilor ma gindesc ca trebuie sa fac asta… saracii sufera de cite ori ne vad ca facem poze iar la ei nu ajunge niciuna..

 4. mamabatranafarabraudelana

  Daca ai cui sa faci un asemenea cadou , e un dar minunat !

 5. dimitria

  mult mai dragute sunt foto cartile de la Carrefour, Auchan, sunt pe acelasi tipic, trimise via net, insa programul este mai usor de folosit si cu mai multe detalii, incercati

Privacy Policy