Ce mai facem

17 Sep 2013 by

Am adunat o serie de poveşti cu bunici, pe care am să o fac pdf şi am să o pun la downloads, ca să puteţi să o savuraţi la cafea. Nu e o idee originală, face parte dintr-un joc despre care vă voi povesti în curând într-o pauză de publicitate. 

Până atunci, să scuzaţi, vă rog, inactivitatea, m-a luat valul cu şcoala şi nu găsesc nicăieri pantofi negri (de lac sau de ne-lac, dar negri, nr 33.) Aş dori să protestez pe această cale împotriva faptului că magazine specializate ca Deichmann şi Leonardo nu au în stoc pantofi de şcoală în săptămâna în care începe şcoala. De asemenea, aş dori să atrag atenţia mămicilor – iertaţi-mă că o fac atât de târziu – asupra următoarei informaţii. Tesco, din Marea Britanie, expediază în România, contra sumei de 10 lire per transport, indiferent de mărimea coletului, cămăşi albe de şcoală (set de 2 sau 3)  şi tricouri albe pentru sport (set de 2 sau 3)şi pantaloni negri de uniformă pentru sume ce pornesc de la 3 lire şi se opresc la 8 lire. Ieri, la Real, o cămaşă albă se vindea cu preţul promoţional de 45 de lei (adică vreo 8 lire). Shame on u, Romanian Hypermarkets. 

Eu acum plec spre Marie Curie să mă plimb prin secţia de terapie intensivă pentru nou-născuţi. 

Să aveţi o zi frumoasă. 

Related Posts

Tags

Share This

7 Comments

 1. Tricourile alea arata foarte bine, camasile sunt usor de calcat dar cam unisex, imi plac cele mai feminine, cum e cea alba pe care mi-ai dat-o tu 🙂 Eu tricouri albe ii iau de la magazinuldetricouri (au si online si depozit pe la Buzesti), din alea de pictat, sunt simple si ieftine, ultima oara am luat cu vreo 10 lei unul. E drept ca sunt mai frumoase cele de pe site la Tesco, imi place anchiorul ala, dar pentru tavaleala merg si cele la 10 lei.

 2. Ale

  Miniprix? (de pantofi, zic)

 3. de ce la Marie Curie? De fapt, de ce prin sectia de terapie intensiva pentru nou-nascuti?

 4. Liviana

  Anda, eu maine dau comanda la Tesco. Daca vrei, ne cuplam ca sa miscoram transportul, ce zici?

  • Ada

   multumesc dar am comandat deja tot ce ne trebuia!

 5. Geniala informatia cu Tesco, personal raman datoare 🙂
  Eu as vrea sa ma cuplez cu cineva, la comanda, zilele urmatoare (inca nu stiu exact ce o sa comand dar am o banuiala ca vor fi cateva lucruri 🙂 Am gasit o pijama intreaga, cu Fulger, care va fi excelenta pt aniversarea domnisorului, de 4 ani, peste cateva sapt 🙂 ). Daca imi permiti, imi voi lasa aici o adr de mail la care sa fiu contactata daca doreste cineva sa mai comande. De 5 lire mai bine mai iau ceva 🙂
  Cat despre pantofi … nu neglija ideea SH-ului, chiar si sub forma de pus anunt pe blog ca vrei pantofiori. Copiii cresc atat de repede incat n-au timp sa uzeze prea mult articole de genul acesta, poate sunt printre cititorii tai care ar avea disponibil asa ceva.
  Sper sa nu te superi sau sa fie aiurea recomandarea, e cu bune intentii. Si eu strig cat pot de tare sa le fie rusine celor care profita si pun preturi astronomice, pt lucruri de o calitate indoielnica, iar una din metodele de a se invata minte mi se pare tocmai aceeasta metoda de “sabotaj” 😀

Privacy Policy