Ce-și dorește Maria de ziua ei

22 Jan 2013 by

Ziua Mariei e în curând și a cerut de la cititorii blogului ei, de la prietenii ei de pe Facebook, de la toți cei pe care îi cunoaște, un cadou. Nu e un cadou ieftin, costă 99 de lei. Bine, recunosc, costă de fapt 100 de lei. E o donație pentru o asociație care vrea să construiască un centru pentru recuperarea și reabilitarea copiilor cu probleme neur0-motorii.

Statistic, în România sunt cca. 50 000 de copii cu tulburări neuro-motorii grave şi fiecare din ei are nevoie de o speranţă. Pe data de 3 Martie 2012, fundația numită Copii, Suflete, Speranțe a lansat campania “50 000 de speranţe” cu scopul de a strange 1 milion de dolari pentru a demara construcţia acestui centru. Una câte una, fiecare speranţă dăruită îi va aduce mai aproape de a oferi acestor copii o nouă şansă de recuperare. Fiecare donaţie vine cu un tricou unic, un simbol al faptului că fiecare dintre noi, multiplicat cu 50 000, poate realiza ceva uimitor.

Prin optimizarea costurilor, pentru fiecare donaţie, pentru fiecare tricou, 20 de dolari vor susţine această cauză, pentru ca în final să strângem 1 milion de dolari.

Ce primiți de banii ăștia?

   – recunoştinţă veşnică – şi nu sunt doar niste cuvinte mari – pe site-ul Asociatiei Copii Suflete Speranţe există o secţiune denumită “Cartea Recunoştinţei” în care vor fi publicate toate numele donatorilor. La sfârșitul campaniei, cartea va fi retrasă de pe site și publicată într-un exemplar unic, ulterior va fi expusă într-o încăpere specială – “Sala recunoştinţei” – din viitorul centru. Peste ani, cei care vor vizita clinica vor regăsi numele noastre într-un catastif prafuit şi vor şti că undeva, cândva, oameni deosebiţi au contribuit la ridicarea construcţiei.

gratuit, tricoul de susţinător al campaniei – este un tricou cu un număr unic de la 1 la 50 000.

Aceste tricouri nu sunt decât un simbol al omeniei, al sufletelor curate şi, îmbrăcând acest tricou, nu veți ajuta doar cu bani, dar aveți şansa să vă alăturați mișcării şi să duceți mai departe vestea că sunteți unul dintre acei români care ştiu să facă un pas în faţă atunci când este nevoie de ajutorul şi înţelepciunea lor.
     – deveniții automat prieten al asociaţiei în anul respectiv.
Clubul select al prietenilor asociaţiei este format din prieteni, cei mai buni prieteni şi prieteni pe viaţă. Pentru a deveni prieten al asociaţiei, contribuţia anuală este de 90 de lei, însă susţinătorii campaniei sunt acceptaţi automat, prin donaţia lor, în rândul Prietenilor Asociaţiei Copii Suflete Speranţe.
cel mai important – satisfacţia si bucuria de a ajuta copiii aflaţi în suferinţă.
Pentru inspirație:
Povestea Raisei
Povestea lui Calin
Povestea lui Miriam
80 de oameni i-au făcut cadou Mariei Coman câte un tricou pe care îl vor purta probabil, într-o zi, cu mândrie. Maria a reușit să convingă 80 de oameni să cumpere 80 de tricouri a câte 100 de lei fiecare. Sunt absolut impresionată și mă bucur că de câte ori se implică ea, reușește să mobilizeze cunoscuții și să mute mici munți de ici, colo.
Vă mulțumesc că ați citit până aici. Da, tricoul meu va veni la mine de ziua mea, cadou de la mine pentru mine.

Related Posts

Share This

6 Comments

  1. Vreau si eu un tricou de ziua mea ! Unde trebuie sa trimit banii ? Nana

  2. Gata, am comandat ! As fi foarte fericita daca mai multa lume s-ar innoi de Paste cu un tricou atat de frumos ! Nana

  3. Ada, Denise, va multumim mult.

Privacy Policy