Cele 19 secrete din cartea cu Povești uitate

3 Jun 2012 by

N-am mai ținut demult în mână o carte atât de frumoasă ca aceasta, intitulată “Povești uitate”, de la editura Gama. E plăcută la pipăit, grafica e prietenoasă, departe, foarte departe de tendințele Manga care se manifestă chiar și în cărțile pentru copii. E mai mult decât o colecție de povești, e o carte cu secrete. M-am bucurat să le descopăr, am tras de toate ușițele, am întins toate poveștile adiționale și am scotocit cu încântare după toate cele trei cd-uri.

Recunosc că mi-e ciudă că nu-s citite de mine, așa de faină e cartea asta. Dar, jos pălăria, poveștile prind glasul unor actori de la  Teatrul pentru Copii şi Tineret „Luceafărul” din Iaşi. Copii, deci, sunt su-per-be.

Foarte frumoasă carte. 60 de lei, dar sunt 19 povești, cu 19 mici piese de teatru și 19 secrete și 19 motive să dai banii ăștia pe o carte minunată.

Irina încă “sapă” prin carte, pentru ea e o ușurare că există și cd-uri, fiindcă acum se ambiționează să urmărească și ea rândurile. E mai ușor când îți citește cineva, mi-a zis, ai timp să te uiți la desene. Are dreptate copilul. Cartea e potrivită pentru cei cu vârsta între 4 și 12 ani, zice editura, dar eu vă spun că la 7 ani e numai bună, să apuce s-o iubească înainte să se spurce cu Hanna Montana and stuff.

O recomandăm cu drag și mai avem un teanc mare de recomandări de la Bookfest. Asta e doar prima!

 

 

1 Comment

  1. ioana

    Multumim Ada pentru cartile recomandate!!Va fi un cadou minunat pentru aniversarea de 8 ani a mandrei mele!!!

Privacy Policy