Cinema la noi acasă

3 Jun 2013 by

Câteva filme pe care le-am văzut în ultima vreme şi ne-au plăcut sau dimpotrivă:

The Skin I Live In – un film înfiorător, Almodovar în forma lui cea mai neagră, cinismul dus la extrem. Un film după care am rămas cu acelaşi gust amar pe care n-am mai reuşit să-l şterg niciodată din minte când am închis “Hoţii de frumuseţe”. De văzut totuşi, un alftel de Banderas, neaşteptat. Daaar mai citiţi review-uri.

Grozavul şi puternicul Oz – Foarte frumos film pentru copii. Irinei i-a plăcut mult. Mila Kunis într-o formă verde de zile mari. Efecte faine, faimosul drum de cărămidă galbenă, baloane de săpun, personaje frumoase şi o idee care m-a dat pe spate. Un China Town făcut din … porţelan de China, evident, locuit de păpuşi de porţelan, frumoase, fragile, articulate. Nu-mi pot lua gândul de la ele.

The Best Offer -Alt film trist. Dar de văzut. Concluzia e că bărbatul e tot bărbat şi nu, dragostea nu învinge tot, pentru că nu mereu e chiar dragoste. Bun pentru după-amieze ploioase, a se servi cu un pahar de coniac.

The Mothman Prophecies – Nu m-am putut uita până la capăt. Dar lui Laur i-a plăcut. Un pic cam mult suspans pentru gustul meu. Se pare că este inspirat dintr-un caz real.

Stardust – L-am revăzut aseară cu Irina. I-a plăcut şi s-a emoţionat, la scenele mai agresive l-a rugat pe Laur să o ţină de mână. Heartwarming. Se termină cu bine şi a plecat la culcare zâmbind.

Cam aşa, de luni dimineaţa!

Voi ce filme faine aţi mai văzut?

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

 1. maria

  Seeking a friend for the end of the world. A lovely movie especially for a raining Sunday.

 2. Anca

  Draguta, eu chiar te-am luat in serios si ti-am alcatuit o lista intreaga. Si pentru copii si pentru cei mai mari. Pe toate le-am vazut – pe toate le-am placut.

  Incepem cu copiii: The Croods, Zarafa, Magie in Manhattan, The Odd Life of Timothy Green, Little Rascals, The Incredibles, Mamma mia – musicalul – cu Merryl Streep & Co, Brendan and the Secret of Kells

  Si pentru cei mari: Frost vs Nixon – especially for you, Spiderman cu tinerelul din The Network, Tinker Tailor Soldier Spy, Syriana, The Company you keep, Side Effects, Contagion, Prestige, The Illusionist, Robert and Frank, The Piano, Liberal Arts, As Good as it Gets, It’s complicated, The Ideal Husband, Indian Summer, Primul an de casnicie, The Boat that Rocked, The Holiday
  Va urma 🙂

  • Ada

   wooow. Multumesc. Parte din filmele pentru cei mari le-am vazut deja:) The Prestige e foarte fain, Spiderman cel nou check, Syriana check. Side Effects nu l-am putut vedea pana la capat, m-a luat somnul. The Piano e un clasic. As Good as it Gets si It’s Complicated, check, check, Primul an de casnicie also. Raman restul. Paaarca nu as vedea Mamma mia cu Irina inca, n-am contaminat-o cu ABBA.

 3. Gabriela Mindru

  Searching for Sugar Man – a must 🙂

Privacy Policy