Circul Orlando: de văzut

9 Apr 2010 by

Irina a fost cu tati la circul Orlando, cel de lângă patinoarul Moghioroş, aşa că aveţi ocazia acum să aflaţi ce mi s-a povestit cu entuziasm la telefon:

Irinei i-au plăcut maimuţele şi căţeii şi a rămas cu gura căscată la numărul cu focul. Lui V. i-au plăcut acrobaţiile şi numărul cu baloanele de săpun.

El a spus aşa despre spectacol: “Au fost artişti care îşi făceau treaba, dar cam în silă şi câţiva la care se vedea că fac cu drag ce fac. Dar pentru bucuria de pe faţa Irinei, aş mai vedea o dată spectacolul”.

Dresurile de animale sunt relativ slabe, (în special dresurile de şerpi, numărul cu tarantulele şi cel cu iguana) şi în ciuda faptului că pe afiş sunt lei, în arenă nu îi veţi vedea. Numărul de fotbal cu buldogii (Steaua vs Dinamo) e reuşit. Acrobaţiile sunt, însă, grozave, în special cele executate de Orlando, cel care dă şi numele circului. Numerele cu clovni nu sunt grozave.

Spectacolul durează cam două ore şi are şi pauză. Pauza durează 15 minute. Sunt şi 2 ponei, costă 50 de mii de lei tura de arenă (aproximativ 10 metri). Se găsesc de cumpărat sucuri, vată pe băţ, floricele şi obişnuitele gustări la pachet.

Biletele sunt foarte scumpe după umila mea părere: 45 de lei la lojă sau 30 de lei pentru adulţi şi 25 pentru copii cele pe scaune obişnuite. Circul nu este foarte mare, aşa că dacă optaţi pentru biletele mai scumpe, veţi fi foarte aproape de miezul acţiunii.

La final, toţi artiştii s-au aliniat la ieşirea din circ şi au dat mâna cu spectatorii şi le-au mulţumit că au venit.

Aşadar, dacă nu aveţi alte planuri şi vreţi să duceţi copiii la circ, mergeţi să vedeţi spectacolul lui Orlando. Pentru bucuria de pe faţa lor, dacă nu pentru altceva. Cât mai ţine 🙂 Circul pleacă pe 25 aprilie.

Related Posts

Tags

Share This

11 Comments

 1. Natalia

  Noua la gradi ne-au impartit azi cupoane de la acest circ, cu care poate intra gratis un copil, insotit de un adult platitor. Poate mergem si noi, daca impresiile voastre sint frumoase. Multumim pentru info!

 2. Noi inca nu am reusit sa facem testul spectacolului de circ.

 3. lunna

  baiatul asta, directorul, mi-a fost coleg de scoala. pe langa cat era de talentat, era si foarte istet – ca sa nu mai vorbim ca era moartea fetelor, era tare dragut.
  ma bucura tare mult sa mai aflu cate ceva despre el 🙂

  • orlando

   draga lunna as dori sa stiu cine esti, chiar imi doresc sa-mi revad fostii colegi de scoala. lasa-mi te rog un id de mess sau nr de tel. te poooop

 4. ana maria

  am fost la circ astazi si sincer este foarte slab. o dresura slaba de cai (fugeau ca niste capiati intr-o arena foarte mica). si inca ceva este foarte foarte scump pentru ceea ce ofera si e japca mare..in pauza dai 5 lei ca sa faci poza cu elefantii. ok! dar si poza costa asta uita sa anunte directorul circului in postura de prezentator(din zgarcenie nu au prezentator asa cum au alte circuri bune din Romania). Pacat!

  • Ana Maria, Irina a vazut spectacolul acum un an, cu taticul ei. Eu nu am fost acolo, ce am scris, am scris din ce mi-au povestit ei. Irina a fost incantata.

 5. ana maria

  pai da anul trecut: anul asta nu am vazut numarul cu baloanele de sapun, nici serpi, nici tarantule, nici iguane, nici catei. 3 eleganti chinuiti si biciuiti, camile, zebre si cai. nu mai vorbesc de clown care a fost sub orice critica un tataie amarat si transpirat care a uitat si peruca sa o puna. fetita mea are 3 ani si 10 luni si spune acum ,daca o intrebi ca nu mai vrea la circ.

 6. S.

  Merita vazut acest circ. Am fost de curand si mi-a placut. E drept, nu se compara cu Globus, insa pentru un circ privat, este chiar foarte bine. Animalele nu par chinuite, asa cum s-a sustinut, iar Orlando este absolut senzational.
  E adevarat ca mai au de lucrat la spectacole, insa sunt pe drumul cel bun, iar pe cei mici ii va incanta cu siguranta…

 7. mara mulea anda

  ce frumos circul! sa mai vina orlando la turda!mi-a dat autograf. =]ce dragutz bravo orlando esti talentat,kiss for you, mara

 8. Zilele astea circul orlando e in tg-jiu si acum numai ce am ajuns de la circ..e un circ f bun si merita vazut…pretul unul bilete e de 30.ron adulti si 25 ron copii…ISI MERTITA BANIII…Animale ingrijite.elefanti f mari …
  MERITA

 9. mary

  Eu sunt din Tg-jiu . Maine as vre sa trimit cei 2 copii ai mei ,un baietel de 12 ani jumatate si o fetita de 5 ani jumatate insotiti de un verisor de 16 ani , dar nu stiu daca au voie neinsotiti de un adult. Ma poate lamuri cineva , va rog?

Privacy Policy