Clopoţica şi secretul aripilor

3 Sep 2012 by

O să spuneţi că sunt sentimentală, dar mie mi-a plăcut foooaaarte mult acest film. Am mers cu Iri şi cu geamăna ei, Nati.

Mai că nu s-au ţinut de mână tot filmul şi-au chicotit de numa!

Pe scurt: Tinkerbell ajunge la graniţa dintre anotimpuri şi descoperă că pe Tărâmul Iernii are o soră geamănă.

Tot filmul e despre încercarea fetelor de a fi împreună şi despre ce se întâmplă atunci când nu te gândeşti la urmări.

Nu vă stric plăcerea poveştii, vă spun doar atât: animaţiile sunt absolut superbe, istoria e cu tâlc, e numai bun de văzut de fete care au prietene bune sau surori care le sunt prietene bune, e şi amuzant şi puţin trist, dar totul se termină cu bine.

E frumos de vrei să-l mai vezi o dată, mai ales că e şi primul film cu Tinkerbell 3d.

A fost ocazia perfectă să mai spun încă o dată: “Vezi, de-aia nu e bine să încalci regulile, există mereu consecinţe. Chiar dacă îţi doreşti foarte tare un anumit lucru e bine să te gândeşti şi la ce se întâmplă cu cei din jur dacă tu obţii acel lucru” şi “Ai văzut la ce-s bune surorile?”

 

 

 

Iată şi un trailer:

M-am bucurat mult să văd acest film în formaţia Iri-Nati şi mămicile. E un film frumos, cam de fete, recunosc, cam de bff aşa, ca să poţi toca pe urmă în linişte fiecare replică.

M-am bucurat să le revăd pe Laura şi pe Bogdana şi pe Anca şi pe Simina. Sunt doar copii frumoşi în blogosferă.

Mulţumim mult, Cristiana Andrei!

12 Comments

 1. unb

  Uf, ce emotii aveam ca v-am incurcat! Totul e bine cand se termina cu bine! Abia astept sa vad si eu filmul, recunosc ca sunt topita dupa Clopotica 🙂

 2. Lavinia

  Neaparat Neinfricata!Is a must!

 3. Mulţumesc, Ada! Şi eu m-am bucurat foarte mult să vă (re)văd! Aşa e, copii frumoşi în blogosferă 🙂

 4. Ia uite, mai bine veneam singurica, si prindeam si eu sueta de dinainte de film. Dar fara copil in dotare nu m-am aventurat…

 5. adriana

  Eu am fost cu baiatul meu de 12 ani. Nu i-am spus ce film este, doar ca am primit invitatii la un film Disney. Am avut emotii ca o sa iasa din sala ca la varsta asta nu prea tolereaza chestiile siropoase, isi manifesta pornirile de barbatus.. Dar mi-a spus “sa fiu sincer mi-a placut, dar nu as recunoaste in fata prietenilor mei…” Totusi mai impresionat a fost de promo-urile de dinainte de film, cele cu “Hotel Frankenstein” si alte monstruozitati. La iesire am primit niste cupoane razuibile si toate aveau un bilet gratuit la unul cumparat…asa ca vom mai merge la film in curand…

 6. babymanager

  abia astept sa-l vad!:)

  Ana

 7. elli

  la Neinfricata am vazut si eu trailerul…mi s-a parut grozav de interesant! O sa merg si eu cu fetele mele sa il vedem chiar astazi! La Neinfricata le-a placut maxim…o saptamana doar despre asta am vb!

 8. iosif

  Cel mai bun film de la Disney. Ii incanta pe copii prin povestea nemuritore si prin farmecul zanelor. Recomand !!!

 9. elli

  DA, ne-a prins filmul; atat pe mine cat si fetite! Gemenele mele au fost in sfarsit “tacute”. M-am bucurat sa le vad cum se uitau curioase si fascinatele la cele doua zane si la povestea lor magica! Chiar le-a placut!

Privacy Policy