Clubul sportiv Olimpia

22 Jul 2014 by

10488385_10152534499999869_3366822902959421393_nE chiar în colţul străzii mele. Bine, ajungi la colţ, faci stânga şi mai mergi vreo 100 de paşi. Şi gata.

Acolo a început ieri Irina înotul.

Nu mai ştiu a câta oară începe Irina înotul, l-a tot început de vreo 3-4 ori, a mers cu grădi, a speriat-o doamna mai în vârstă care arunca în apă copiii şi le zicea “acu’, hai, înoată”, a făcut pauză un an, a reluat, a primit diplomă de moluscă începătoare şi crocodil avansat şi în cele din urmă, anul ăsta înota în mare cu multă veselie, fără vestă, fără colac, fără aripioare, liberă ca pasărea cerului.

Cum vin zile călduroase şi puţine lucruri îi fac mai mare plăcere decât bălăceala, ne-am sfătuit, ne-am învârtit, ne-am sucit şi am ales să mergem la Olimpia.

Am mers cu inima un pic strânsă, Ioana n-a avut o experienţă bună cu Ana acolo, dar profesorul cu care am vorbit îmi fusese recomandat de Anca.

Fetele ei merg la acest profesor de câţiinot 2 va ani şi dacă ea e liniştită, erau şanse să fie bine.

La vestiare mi-a plăcut, e curat, colorat, frumos.

Părinţii au intrare separată la bazin, singura condiţie care li se impune e să stea jos pe scaun, să nu se agite prea tare, să nu distragă copilaşii.

Bazinul în sine e foarte mare, apa era cristalină, nu părea rece, n-am văzut pitici tremurând.

Cu domnul profesor ne-am cunoscut pe repede înainte, până să ne lămurim deja Irina fusese trimisă la încălzire cu domnişoara Iulia.

Lecţia propriu-zisă a făcut-o Irina cu această domnişoară.

Tânără şi luminoasă şi bună cu copiii, mie mi-a plăcut de dânsa.inot 3

E atentă, sancţionează mişcările greşite şi corectează mereu.

Vorbeşte pe un ton bun, nici răstit, nici prea moale, cât să se mişte Mam’zelle, să nu lenevească.

Prima impresie este bună. Cel mai mult m-a impresionat că pe margine erau câţiva copii mici care aşteptau să le vină rândul. Şi erau veseli şi se pupau cu domnişoara Iulia, semn că nu le e frică de ea. Mie asta mi s-a părut foarte cool.

Irinei cel mai mult i-a plăcut ultima parte a lecţiei, când au exersat scufundarea în bazin. La sfârşit au avut voie să sară pur şi simplu, cum le vine. Pe urmă au primit bomboane.

A plecat de acolo râzând şi abia aşteaptă să mai meargă.

Singurul meu regret e că în loc să stau pe scaun o oră, nu pot să mă duc şi eu undeva să dau din picioare. Să nu mă înţelegeţi greşit, mi-e drag să mă uit la fi-mea. Dar dacă tot pierd vremea…

Altfel, sunt zile în care mă gândesc că tare mi-ar plăcea să mai fiu şi eu copil în zilele noastre.

Ah poate vreţi să ştiţi tarife…

8 şedinţe – 200 de lei, în intervalul 11-15. Înţeleg că astea sunt scorurile, deşi există mici variaţii. La Olimpia sunt mai mulţi antrenori de la diverse cluburi, fiecare cu tarifele lui.

 

1 Comment

  1. E ieftin ca braga 200 de lei 8 sedinte. Pacat ca nu stau si eu mai aproape 🙁

Privacy Policy