Color me Katie

20 Jun 2010 by

Îmi place de Katie Sokoler. E mult mai tânără decât mine, dar din felul în care îşi trăieşte viaţa, ghicesc o copilărie fericită, colorată şi fără prea multe îngrădiri.

Katie ştie să pună culoare pe orice. Pe străzi, pe pomi, pe pisici, pe buritos. Katie se joacă, în fiecare clipă. Şi jocurile ei nu te pot face să nu zâmbeşti. Mi-e dragă, pentru că e trăznită, o trăznită simpatică, nedezlipită total de vârsta la care putea scrie nestânjenită pe pereţi. Mi-ar plăcea să am curajul ei. Şi în plus are şi pisică.

Dacă n-o cunoaşteţi pe Katie Sokoler, e momentul. Vă va face să zâmbiţi, vă va împinge să creaţi, vă va plăcea să aflaţi ce mai face Moo şi pe unde se mai plimbă ea însăşi. Eu am descoperit-o pe Katie la Smilla. Mulţumesc, Smilla.

Când voi avea casa mea, ştiţi ce? Voi avea un pod. În care voi avea pereţi albi, o fereastră uriaşă cu vitralii colorate şi pereţi albi pe care să pot lipi în voie orice. În podul ăla voi mai avea o masă de scris, un computer şi un scaun comod şi poate o bucată mică de gresie rotundă, colorată, pe care să-mi pun ibricul de cafea fierbinte. Acolo am să scriu toate poveştile pe care nu am acum vreme să le pun în cuvinte, dar care plutesc în aerul din jurul meu. Acolo va fi linişte şi răcoare. Pentru că o să pun aer condiţionat. Şi acolo nu vor intra decât foarte puţine persoane. Dar va fi patrulat de o pisică. Acolo e locul meu. Acolo aş chema-o pe Katie să mă ajute să-l colorez.

Related Posts

Share This

1 Comment

  1. ceska777

    Cred ca si Irina s-ar grabi sa te ajute sa il colorezi…..pana vine Katie. 🙂

Privacy Policy