Concertul

1 Feb 2011 by

Dacă încă nu ați văzut “Concertul” lui Radu Mihăileanu, e bine să-l căutați. Am râs și am plâns deopotrivă. Mai rar mi se întâmplă așa ceva la un film, dar Radu Mihăileanu a reușit să mă facă să zâmbesc, să mi se strângă inima, să mă doară sufletul și apoi să mă bucur. Nu ratați filmul ăsta. Veți vrea apoi să-l aveți acasă, să-l mai puteți vedea. DVD-ul e pe lista mea de “Vai, iubitule, ce surpriză!”.

Filmul rulează și pe HBO, dacă îl căutați, sigur îl găsiți. N-am să vă stric gustul povestindu-vă despre ce e vorba. Tot ce trebuie să știți e că își merită banii.

Scena noastră preferată:

Și un comentariu de 100 de puncte, de pe youtube:

“…but ,what’s BEFORE Caprice ,i’ve wanted to know !!!”

Sper să vă bucure cum ne-a bucurat și pe noi.


Un articol foarte bun despre film.

11 Comments

 1. ceska777

  In sfarsit pot pune un comentariu! Sper…
  L-am pus pe lista de preferinte sper sa mi-l trimita saptamana asta.

 2. Ceska, n-ai să regreţi!

 3. adi

  In Franta (poate si în alta parte, nu stiu) exista nu de foarte mult timp o antologie Radu Mihaileanu cu 4 filme: Concertul, Va,vis et deviens, Trenul vietii si A trada, acesta din urma fiind primul film facut de Radu, cu adevarat impresionant. Iar bonusurile merita si ele, mai ales interviul cu tatal lui, Ion Mihaileanu, de fapt Mordechai Buchman. Recomandam cu mare caldura!

 4. suer, super film. acum ceva vreme s-a dat la pachet c-o revista/ziar. e insa un film de impartasit. experienta cinematografica relevanta: rasete si apluze la scena deschisa, in sala.

 5. cred ca s-a dat cu gazeta sporturilor. in decembrie… sper sa nu ma-nsel. era bun prilej de facut cadouri. merita oricum toti banii.

 6. Natalia

  Tocmai l-am vazut si eu, n-am cuvinte, sint atit de impresionata! Am experimentat toate emotiile descrise de tine, a fost ceva incredibil!
  Chiar si sotul meu, care n-are treaba cu muzica clasica, s-a uitat cu mare interes.
  Multumesc de recomandare!

  • Cu placere, Natalia, e un film cu adevarat de tinut minte. Ma bucur ca i-a placut si sotului.

Privacy Policy