Concurs “Tort aniversar Disneyland Paris”

17 May 2012 by

Inscrie-ti clasa in concurs si puteti pleca cu totii la Disneyland Paris!

Anul acesta, Disneyland Paris sarbatoreste 20 de ani si a pregatit pentru voi o aniversare plina de spectacole noi, parade incredibile si surprize extraordinare. Inscrie-ti clasa la concurs si sarbatoriti alaturi de Disneyland Paris!

Pregateste un tort aniversar pentru Disneyland Paris iar Perfect Tour te premiaza. Lasa-ti imaginatia libera si adauga ingrediente magice tortului tau: culori, figurine, personaje si un strop de poveste! Dar nu uita ca tortul trebuie sa fie comestibil.

Inscrierea claselor se poate face pe pagina Facebook a emisiunii Televiziunea Copiilor (TVR1) https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor printr-o postare ce trebuie sa contina numele scolii, orasul, clasa, numarul de elevi, profesorul coordonator pentru concurs si un numar de telefon al scolii pentru validare.

Clasele participante trebuie sa pregateasca un tort aniversar in perioada 7 aprilie 2012 – 23 iunie 2012 iar coordonatorul trebuie sa incarce pe pagina Facebook a emisiunii Televiziunea Copiilor (TVR1) https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor fotografii si/sau videoclipuri din timpul prepararii, mentionand scoala si clasa. Fotografiile si/sau videoclipurile din timpul prepararii trebuie sa fie dovada implicarii elevilor in prepararea tortului.

Cand tortul este finalizat, coordonatorii claselor trebuie incarce si o fotografie sau un videoclip care sa participe la concurs. Fotografia sau videoclipul final pot fi votate prin Like-uri. Echipa castigatoare va fi selectata astfel: de un juriu desemnat de echipa TVR si de numarul de like-uri obtinute pe Facebook. In desemnarea castigatorului votul prin like-uri are o pondere de 50% iar votul juriului are pondere 50%.

Echipa castigatoare va fi anuntata pe 30 iunie 2012 si va fi trimisa la Disneyland Paris de catre Perfect Tour – unic reprezentant al Disneyland Paris in Romania. Intreaga clasa castigatoare (maximum 30 de elevi si 6 insotitori) va merge intr-o excursie incredibila la Disneyland Paris si va avea parte de experiente de neuitat. Toate costurile privind zborul, transferul in Paris, mesele, asigurarea si cazarea vor fi platite de Perfect Tour – unic reprezentant al Disneyland Paris in Romania.

Echipele participante necastigatoare primesc o reducere speciala de 10% din partea sponsorului Perfect Tour – unic reprezentant Disneyland Paris in Romania, pentru cazare si intrare in parcurile de distractie, pentru ei si membrii familiei lor, pentru rezervarile facute pana la sfarsitul anului 2012. Afla cum poti participa si tu la aniversarea de 20 de ani a Disneyland Paris – click aici.

Mai multe detalii gasiti pe pagina Facebook a emisiunii Televiziunea Copiilor (TVR1) https://www.facebook.com/televiziuneacopiilor si in Regulamentul oficial al concursului.

Multa bafta!

Related Posts

Share This

Privacy Policy