Cum a fost la atelier

2 Feb 2013 by

Foarte fain. Nu am poze, fotograful meu personal era acasă cu copilul cel mic. Nu au lipsit decat doi dintre cei ce se anunțaseră. Nu s-a vărsat decât un singur pahar cu apă și asta din fericire pe cartea și fusta mea. Nici o tragedie. Nici un copil nu a fost rănit.

Mi-a făcut plăcere să vă cunosc. M-am bucurat și de cei mari și de cei mici. M-am bucurat că mamele au avut răgazul să bea o cafea la parter, cât ne-am jucat noi la etaj. Mi-a plăcut de copiii cei mari care au avut ocazia să răsfoiască la liber cărțile din jur și care au ales ce citim și de câte ori citim. M-am bucurat că după prima poveste au mai cerut una. M-am bucurat că au înțeles regulile jocului nostru și că nu s-au plictisit. Au fost încântați de semnele mele de carte.

Vă rog, dacă ați participat la atelier, lăsați un semn aici.

Dacă vă doriți să participați la atelier, scrieți-mi: ada la injoaca punct ro . Vă rog, nu uitați să menționați la subiect “atelier de citit”.

Sâmbăta viitoare la aceeași oră 10.15 ne găsiți din nou la Humanitas Kretzulescu.

Le mulțumesc Ștefaniei și lui Alice pentru grația cu care ne-au primit în casa lor și domnilor ce au avut grijă de noi cât n-am devastat librăria.

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

 1. Deci chiar erau semne de carte! Foarte frumoase!
  Eram sigura ca va fi grozav, si va doresc sa duceti in spate cat mai multe “editii”, sau “sezoane”! 🙂
  Anunt din vreme, cand reusim sa ajungem si noi pe la capitala.
  Irina cum s-a simtit? Poate isi va citi si ea, propriile povesti, la acest atelier 😀

 2. Roxana

  Noi am participat. Fetita mea a fost foarte incantata si va mai veni si data viitoare. Multumesc de invitatie, cred ca e o oportunitate foarte frumoasa pentru copiii nostri, sa asculte povesti, sa se joace si sa aprecieze (si mai mult) cartile.
  Roxana

 3. Monica

  Venit ! Placut ! Bucurat !

  Ne vedem sambata ! 😉

  Cu drag,
  Monica

 4. Iulia

  Fetitei mele, Teodora i-a placut. In cursul zilei de sambata ea a participat la mai multe activitati interesente si dintre toate, cel mai mult i-a placut la atelier. Cu drag, Iulia.

 5. Lui Vladut i-a placut. Pe drum am vorbit despre o casa bantuita si niste cavaleri, cu care trebuie sa isi faca tema data viitoare. Si mi-a zis ca e incantat ca dupa ce primeste trei semne de carte primeste ceva de cititor 🙂

  Mie imi place ideea pentru ca e vorba de povesti si un loc unde este incurajat sa isi puna imaginatia la treaba. In plus as vrea eu sa invete mai mult sa vorbeasca in grupuri cu care nu e familiar. Mai avem de muncit la asta.

Privacy Policy