Cum am petrecut la nunta lui Kate cu Will

30 Apr 2011 by


Be who God meant you to be and you will set the world on fire.

Era inevitabil. Nu puteam să ratez așa un eveniment. N-am avut pălărie, dar am avut halat. Și prunc la sân. Nu-mi propusesem neapărat să petrec o oră la teve, însă s-a întâmplat să deschid televizorul exact când Kate pășea spre altar. Karma… Așa că m-am așezat comod între perne, am pus bine Lioara în poziția “craddle hold” și am stat cuminți toată slujba.

Nu știu ce părere aveți voi, dar mie mi-a plăcut. Foarte tare mi-a plăcut slujba în sine și  discursul Arhiepiscopului Londrei, pe care dacă nu l-ați ascultat, vă recomand să-l citiți. Mi-au plăcut și imnurile cântate și rochia miresei și buchetul ei cu mărgăritare, atât de modest, dar așa de frumos! Mi-a plăcut că au cântat toți și s-au rugat toți, mi-a plăcut că el i-a zis ei “You look beautiful” când ea a ajuns la altar, mi-au plăcut pălăriile doamnelor (Doamne, ce pălării minunate!), așa de frumoase că nici nu m-au mai interesat rochiile lor, mi-au plăcut caleștile și rochia domnișoarei de onoare. Mi-a plăcut ce a citit fratele lui Kate. Și mi-au plăcut copacii cu ghiveci în loc de mii de flori tăiate pentru decorarea bisericii și senzația pe care întregul eveniment mi-a lăsat-o: cea de bun simț și de modestie, din partea unor oameni care și-ar fi putut permite orice.

Pozele sunt luate de pe site-urile pe care le-am si linkat mai sus. Dacă vreți să vedeți tortul miresei, e pe contul Monarhiei Britanice de pe flickr. Aici.

Related Posts

Share This

6 Comments

 1. Andreea Badran

  Si eu m-am uitat si am stat nemiscata in fata televizorului aproape toata ziua. Am admirat si eu aceleasi lucruri pe care le-ai admirat si tu: buchetul ei absolut superb, divin, rochia ei simpla si eleganta, invitatii unul si unul, palariile remarcabile, pe ea, pe el, pe ei toti, caleasca, caii, sarutul, saruturile, milionul de oameni iesiti pe strazi, pe mam’ mare, totul, totul. O nunta de poveste, cu printi si printese. Frumos, foarte frumos.
  Si am tot stat si m-am gandit cat de mandra ar fi fost Diana sa-l vada acolo, la brat cu Kate care, dupa parerea mea, i se aseamana in foarte multe privinte. Si cat de nepotrivita mi s-a parut prezenta camilei pe post de mama vitrega (singurul lucru parca nelalocul lui acolo) …

 2. ceska777

  Am avut timp doar pentru slujba religioasa si am vazut the royal kiss acum dimineata. Frumosi. Nu stiu daca ar spune toti ca nunta a fost modesta (financiar vorbind) dar a fost de bun gust.
  Sper doar ca lacrimioarele din buchet (mic si dragut) sa nu-i aduca miresei si lacrimi pe obraz… sa nu repete cumva destinul Dianei chiar daca William nu e Charles ci fiul printesei inimilor. Sper sa nu aibe probleme cu soacra care totusi-nu mi-a venit sa cred- plangea in timpul slujbei religioase….Sa traiasca fericiti ca in povesti o suta de ani!

 3. Andreea Badran

  Cine plangea? Camila?

 4. mariana

  Si mie mi s-a parut ca a fost o nunta foarte simpla, eleganta si de bun simt (raportat la scara unei nunti regale totusi) dar de maxim efect. Mama a venit langa mine in timp ce ma uitam si a ramas si ea lipita de televizor :))
  Foarte interesant mi s-a parut si ritualul anglo-saxon. Mult mai simplu dar cu mult mai multa implicare. Acolo chiar participi la nunta ca invitat :))

  In ce o priveste pe Camilla eu o compatimesc putin. Daca aparea dupa nunta lui Charles cu Diana probabil ca as fi gandit altfel. Dar stiind ca de fapt ei doi au fost impreuna si au trebuit sa se desparta din diversele cauze legate de monarhie …. deja parca nu mai e asa in alb-neagru situatia. Si sa fii blamata, pusa la colt si cu eticheta de personajul negativ din cauza ca esti obligat dar nu poti sa nu mai iubesti un om mie mi se pare trist. Eu nu as vrea sa fiu vreodata pusa intr-o pozitie ca a ei.

 5. Andreea Badran

  Ea era maritata si el era insurat atunci cand se “iubeau” pe ascuns. Nu stiu ce sa zic, eu n-o compatimesc pentru ca nimic din cele scrise mai sus nu reusesc s-o faca mai placuta. Cred ca ar fi fost la fel de antipatica si fara povestea aia in spate.

Privacy Policy