Cum am sărbătorit-o pe Teodora Maria

16 Aug 2011 by

De Sfânta Teodora eram pe drum. N-am sărbătorit-o. Dar de sfânta Maria am sărbătorit-o (deși e Adormirea Maicii Domnului. Știm că, de fapt, chefurile se fac pe 8 septembrie. Nu-i nimic, o serbăm și pe 8 septembrie). Pentru că erau trei Marii de serbat.

Mama Nașei, Nașa și Fina. Așa că am pus pe masă tot ce-i dulce (plăcințele cu dovleac, înghețată, bezele, cafele, fursecuri cu stafide si sampanie) și-am asistat la prima rostogolire completă a micuței, pe păturica minunată primită cadou de botez.

A fost o zi frumoasă după câteva nu tocmai liniștite, datorită unui puseu de creștere, despre care intenționez să scriu zilele astea. Despre puseele de creștere, adică.

Până una alta, iată și câteva poze cu Lia Teodora Maria. Sora cea Mare lipsește din fotografii pentru că este detașată la țară.

 

 

Related Posts

Share This

21 Comments

 1. Să fie (şi să fiţi) ocrotite mereu de Maica Domnului! Numai bine vă doresc!

  Pozele suntmi-nu-na-te! Plecăciuni fotografului şi ovaţii modelului! 😛

 2. mi s-a lipit de suflet poza cu voi trei! 🙂 Va urez pe 8 Septembrie. 😉

 3. Veronica

  Sunteti atat de frumosi, se citeste fericirea pe fetele voastre!

 4. alina

  Ce dulceata de copil!! Superbe imagini.

 5. ramona

  cat de frumosi sunteti cu totii! mi-ati inseninat dimineata 🙂

 6. La multi ani minune mica! Multa sanatate si noroc!

 7. Prima din multele Sfinte Marii impreuna. La multi ani, Lia Teodora Maria! Ada, aa stii ca eu de copil am sarbatorit tot pe 15 august, abia de cativa ani am auzit treaba asta ca ar fi recomandat sa se serbeze pe 8 septembrie. Sf. Maria Mare, deci Sarbatoarea cea mai importanta e, de fapt, cea de pe 15, noi asa am apucat-o. 🙂

 8. Zu

  La Multi Ani! Are o poza in care rade – e superba, vesela si plina de viata.

  P.S. Unul dintre numele mele de botez este Maria si ai mei m-au serbat mereu in ambele zile. E frumos asa, nu neaparat din cauza cadorurilor, ci pentru ca te simti speciala, mai ales cand esti copil si toata lumea se bucura alaturi de tine.

  • La multi ani si tie, Zu-Maria:) Ai dreptate, si noua ne plac mult prilejurile de sarbatoare asa ca pe 8 septembrie mai serbam o data.

 9. La multi ani! 🙂

 10. Cu intarziere, La Multi Ani!

 11. ruxij

  ft frumoase pozele. arata ft bine liutza 😉

Privacy Policy