Cum ne-au spart ghinionul

3 Jan 2011 by

Am început anul cum nu se poate mai bine. Anume azi dimineaţă, am deschis ochii, m-am uitat pe geam, am văzut că ninge ca-n basme şi mi-am făcut curaj să plec la serviciu. A durat cam jumătate de oră până am reuşit să ies din casă. Mă pregăteam s-o curăţ pe Minnie de zăpadă, chiar îmi luasem mânuşile vechi de piele în acest scop. De pe alee am văzut că unul din geamuri, cel din faţă, din dreapta, e deja curăţat. Mi-am zis că probabil s-a jucat vreun copil. Din păcate, geamul era spart. Aşa că am strâns din dinţi, am sunat la 112, am chemat jos bărbatul, l-am lăsat să se descurce cu poliţia română şi cu asiguratorul şi-am urcat într-un taxi.

Asemenea întâmplări absurde (n-au avut ce lua din maşină, dar geamul şi manopera ne vor costa probabil banii puşi deoparte pentru ziua Irinei şi încă pe deasupra) îmi amintesc că în faţa neprevăzutului trebuie să te repliezi rapid. Se anunţă geruri mari de mâine, noaptea temperaturile vor ajunge până la minus 20 de grade, aşa au zis la radio. Deci, e inutil să mă enervez. E bine că putem cumpăra rapid un geam. Sper să-l şi putem monta la fel de rapid.

Am să mă gândesc că un drogat ne-a spart ghinionul pe anul ăsta. Şi am să merg mai departe mulţumindu-i lui Dumnezeu că nu mai sunt mamă singură, că nu mai sunt femeie singură, că mă pot baza pe Laur să rezolve toate lucrurile pe care altfel ar fi trebuit să le rezolv eu. Şi cu asta, aleg nici măcar să nu mă mai amărăsc.

LE: Laur a reparat-o pe Minnie. A zis că i-a plăcut de cei de la Euroglass.

10 Comments

 1. lunna

  fff… cum se fac calculele astea: suntem intregi? suntem! then, fuckitol, inainte mars, toate se repara.

  La multi ani! Sa fiti sanatosi si sa va iubiti muult.

 2. tu sa fii sanatoasa doamna. poate era vreunu care avea nevoie de un geam spart. de ce sa nu gandim si asa. poate i-ai fost chiar de ajutor 🙂

 3. Pisat si pus in cafea sau cum?

 4. f bine faci! la multi ani!

 5. Andreea

  La multi ani!
  Concluzia mea este ca ai inceput bine anul … Un An Fara Stress! Daca reusim sa facem ceea ce ai reusit tu azi … suntem The Best! Tu deja esti!

  • Nu stiu cat sunt the best si cat sunt realista la faza asta. Si daca ma enervam, ce reuseam?

 6. balanuca

  mda, moi aussi:d cu geamu zic… o fi o molima?

  • Cred ca e ceva criza de lichiditati prin buzunarele celor degraba spargatori de geamuri… Politistii au zis ca ni se trage de la ventuza pt gps lasata pe parbriz. Acum am dat-o jos. GPS-ul nu era in masina dar ei nu aveau de unde sa stie.

Privacy Policy