Cum să fii un bun astrolog

2 Aug 2013 by

Nu ştiu dacă o cunoaşteţi pe Susan Miller. Am descoperit-o şi eu acum vreo lună, datorită unui grup de prietene care o consultă cu regularitate. Are un site cu acces gratuit unde povesteşte câte în lună şi în stele, pe larg, despre fiecare zi în parte. Luna Iulie pe care mi-a descris-o ca fiind fantastică din toate punctele de vedere n-a fost rea deloc. Şi n-o s-o depăşească decât august! Căci puţine vor mai fi lunile mele aşa de faine şi frumoase cum va fi această lună august, în special că iulie tocmai s-a dus. 

Ce să vă zic, rău n-a fost. Dacă mă uit în spate, n-am completat aşa de multe formulare şi n-am mai avut de-a face cu aşa de multe şi de diverse autorităţi în ultimii 10 ani, câte a trebuit să înfrunt în iulie. Şi nu-s eu genul care să citească horoscopul la cafea, nu de alta, dar horoscopul se citeşte în linişte, nu cu doi copii alergând de bezmetici prin casă. 

Ce voiam să vă spun este că pentru psihicul meu, pentru moralul meu, povestioarele cu tâlc ale doamnei Miller au fost ca nişte suplimente de minerale şi vitamine, de care cu toţii avem nevoie din când în când. Ea ştie că oamenii au nevoie de veşti bune, de speranţă, de un motiv să creadă că va fi mai bine. Şi foloseşte asta cu succes. Până şi perspectivele mai albastre ştie să le îmbrace în zahăr. Şi asta cred că o face un bun astrolog. 

V-o recomand, măcar ca divertisment. 

Related Posts

Share This

Privacy Policy