Cum să te pregătești pentru o vizită la Aphrodite

23 May 2017 by

Ia-ți la tine câteva ținute. Nu uita și bijuteriile care se potrivesc. E mai bine să le ai, decât să nu le ai. 

Demachiază-te. Să ai tenul curat și părul curat. De restul se ocupă Irina. Are un portbagaj plin cu creme, pudre, iluminatoare, farduri, dermatografe, rujuri… Multe chestii despre care probabil n-ai auzit dar nici nu trebuie să te simți vinovată în vreun fel. Irina e pro. Ea trebuie să știe. Tu trebuie doar să zâmbești. 

Ia-ți timp. Ia-ți neapărat măcar 3-4 ore. Discută cu Irina înainte. Zi-i ce vrei, ce așteptări ai, ce îți place. O să te asculte. O să facă exact cum trebuie ca să arăți wow. S-ar putea să nu fii foarte convinsă că smokey eyes e ce vrei. Dar ai încredere, machiajul pentru cameră trebuie să fie într-un anumit fel, un fel pe care tu poate nu-l agreezi sau ți se pare foarte diferit de ce vezi tu în oglinda ta de acasă. E ok. Lumina de studio cere anumite tușe un pic mai groase. Și Irina știe ce să facă să nu fie PREA MULT. Da, îți aranjează ea și părul, don’t worry.  

Las-o pe Oana să îți facă o poză înainte. E bine să știi cine erai când ai intrat pe ușă. Nu-ți face griji, n-o să o posteze on line fără să te întrebe. E pentru portofoliu. 

Arată-i Oanei ținutele cu care ai venit. Consultați-vă. Oana e pro. Știe ce dă bine la cameră și ce nu. Poate ție îți place tare cămașa aia bleu cu flori, dar e posibil să fie prea încărcată în imagine. Spune-i la ce vei folosi pozele. Sunt pentru business-ul tău? Sunt de pus în ramă? Sunt doar un răsfăț? 

Ai încredere. Trebuie să ai încredere că poziția asta ciudată în care te pune Oana să stai, cu un umăr mai jos și unul mai sus, cu fruntea lipită de un zid, va arăta bine în poză. E ok, sunt femei mult mai tinere ca tine care cu asta se ocupă din adolescență. Încearcă să intri în pielea actriței tale favorite. Fii Catherine! Fii Angelina. Fii cine vrei tu. Zâmbește cu toată inima. Zâmbește dinăuntru până spre în afară.  Lasă-te sfătuită. Gândește-te la cei pe care îi iubești. Have fun!

Stai cum ți se spune. Le vei mulțumi pe urmă. Dă jos ce atârnă aiurea, scoate ce nu se potrivește. Da, sunt cerceii tăi preferați, e ok, lasă-i. Îi pui la loc pe urmă. Joacă-te. Stai și așa. Și altfel. Privește peste umăr. 

Va fi bine până la urmă. Cu tot cu riduri de expresie, ești tu. Știe Oana unde să facă focus. Știe Irina ce trebuie retușat. Amândouă sunt profesioniste. Și lucrează cu inima, cu sufletul, cu ochii, cu degetele. Cu tușe, cu umbre, cu nuanțe, cu expresii. 

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l iei cu tine când mergi la Aphrodite, e zâmbetul. Nu-l lăsa acasă. 

Trebuie să mergi la Aphrodite. Măcar o dată în viață. Acum cât încă ești tânără. Acum, când abia ți-ai adus aminte că vârsta nu contează, lumina vine dinăuntru. 

Hai, sună-le. 0 722 586 672. Zi-le că te-am trimis eu. Zi-le că suntem prietene. Frumusețea ești tu. Scoate zâna la lumină. 

 

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy