Cum se înfașă un bebeluș

17 Aug 2011 by

De ce înfășăm bebelușii – în special pe cei mai mici dintre ei, pe nou-născuți și pe cei ce au colici sau sunt foarte agitați:

Pentru că atunci când sunt înfășați, fără a fi legați, se simt ca în burtica mamei, acolo unde în ultimele săptămâni de sarcină nu prea mai aveau loc, dar atingeau limitele spațiului în care se aflau și se simțeau în siguranță.

Acest model de a înfășa bebelușul nu este cel mai bun. Nici nu durează mult până când bebelușul poate ieși din scutec. Dar pe moment îl liniștește.

Dacă doriți un model de înfășat din care să nu poată scăpa prea ușor, vă recomand acest video, pe care l-am postat și acum câteva zile în videotecă:

Succes!

Related Posts

Share This

7 Comments

 1. Uf, ieri am fost să văd bebeluşul de 3 săptămâni al unei prietene (primul copil, ştii cum e la început…) şi am uitat să-i spun despre înfăşat! Dar i-am dat linkul tău, sper să intre să vadă!

 2. Laur

  A disparut fotomodelul din prima fotografie!!!

 3. mamabatranafarabrauldelana

  da’ de ce trebuie infasat ?!?

 4. Iris

  Ada, iti multumesc pentru raspuns si pentru incurajari. In primele doua saptamani l-am infasat, apoi am renuntat pentru ca se zbatea pana cand reusea sa se desfaca. Nu stiu daca sa incerc din nou sa fac asta, in casa este foarte cald…De azi iau si magne b6, sper sa ma ajute.

  • Curaj. Suntem si noi pe-aci, daca ai nevoie de o vorba buna, da un strigat! A propos! Daca e foarte cald in casa, poate sa fie si asta un motiv pt care plange micutul.

 5. Irina

  Lia este absolut superba!

Privacy Policy