Cum se organizează o lansare de carte de la distanță

8 Nov 2016 by

Pe 28 noiembrie dacă se întâmplă să fiți în Brașov, mergeți, vă rog, la ora 18.30  la Ceai et Caetera, pe strada Latină la numărul 15, unde puteți participa la o lansare de carte cum nu cred că s-a mai făcut până acum. 

Ce avem în meniu:

Pagini de colorat și creioane colorate

Turtă dulce de la Comori Delicioase, decorată de Rita Oarga cu imagini din carte

Niște ceaiuri fantastice (că doar e Ceai et Caetera)

O discuție cu Anda Ansheen, ilustratoarea cărții “La ce visează oamenii de zăpadă”

Audiție publică pentru audiobook-ul cu același nume 

și, să sune trompeții, voi fi și eu prezentă. Nu în carne și oase, ci pe Skype, slavă Domnului că avem internet. Ce-s 7700 de kilometri când ai wi-fi? Încă un pic și se inventează teleportarea sau holotelefonul (telefonul cu hologramă) și mă voi prezenta în costum de Leia, cu codițe împletite să  zic “Help us Obi Wan”… Pardon, mă scuzați, asta e din alt film. 

Să revenim:

Omul de zăpadă și îngerașul vin la Brașov. Îi prezintă lumii pentru mine mentorul meu, doamna Denise Theodoru, care va face un drum special pentru lansarea asta. Vom fi live și pe facebook pentru cei ce nu reușesc să ajungă. 

M-aș bucura să vă văd acolo. 

N-am spus cum se organizează o lansare de carte la distanță, că așa promisesem în titlu. Cu greu. Și cu mulți prieteni dispuși să te ajute. Teodora Chirilă, mulțumesc din suflet! Și ție și gazdelor de la Ceai Et Caetera și Ritei și Andei și Denisei și vouă, tuturor celor ce veți răspunde la invitația noastră. 

Dacă sunteți din Brașov și doriți să precomandați cartea, vă rog să completați acest formular . O veți găsi la Ceai et Caetera când vă duceți. 

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. Ținem pumnii strânși să iasă totul bine!

 2. CostelM

  Ada,

  deși intru frecvent pe aici nu am fost atent la vreme potrivită așa că întreb acum:

  Pentru București cum/mai pot comanda cartea cu oamenii de zăpadă?
  Ce cărți pentru copii ai mai scris și mai sunt disponibile pentru cumpărare undeva/cumva?

  Mulțumesc și spor pe toate fronturile. 🙂

  • Ada

   Am sa fac un post special pentru comenzi, da-mi un pic de timp. Am mai scris Povestile Domnisoarei Firicel, care nu mai exista de cumparat decat daca renunta cineva la un exemplar mai vechi (ceea ce ma indoiesc ca se va intampla), Calatorie prin Curcubeu (care poate fi gasita inca la Elefant)si Secretul fulgilor de nea (o am in Canada, complicat cu Posta in special in Decembrie). In pregatire e Printul Lalea si Muzica Lumii – care iese din tipar in februarie probabil, deodata cu dezghetzul.
   Keep in touch:)

 3. anki

  Tin pumnii sa iasa bine. Si va trimit de departe ganduri si energii bune 🙂
  Bafta!

Privacy Policy