Cum trec zilele…

28 Apr 2016 by

… ca vântul și ca gândul…

Dar iată ce meșterim:


 

Acum Laurențiu Calomfirescu lucrează la varianta în franceză, se apucă în curând de cea în engleză.

Anda a dat bunul de tipar. Cartea arată cam așa:

 

Și nu, nu că e făcută de noi, nu că am visat-o, nu că am stors toate conturile de toți leuții pe care îi mai păstrasem, dar arată MI-NU-NAT.

Ora de poveste cu Ada a adunat deja 753 de membri pe Facebook. Poveștile postate de mine pe Soundcloud au fost ascultate de peste 600 de ori (Doamne, îmi imaginez copiii ăia mici ascultând poveștile și câte respirații ușurate au fost în spatele lor! Să vă priască, îngerașilor!) .

Și-n vreme ce toate rotițele astea se învârtesc, eu mă cert cu ministerul sănătății pe teme de prea multe vaccinuri în prea scurt timp și mă străduiesc să țin pasul și cu ce am de tradus și cu școala mea de Prim Ajutor (v-am zis că mă fac instructor?) și cu planurile de lecție pentru un manual cu vreo 16 capitole pe vreo 250 de pagini (în engleză, da. Horror!)  și cu doi copii fiecare cu ideile lui și cu o răceală și cu o pisică din ce în ce mai primăvăratică și cu…

Of.

Dar ce frumos e! Și ce frumos ne mai paște…

Voi să fiți buni și blânzi și dacă vă place cartea mea, grăbiți-vă să o comandați, că acuș se epuizează tirajul pentru România și de altul nu cred că ne mai învârtim până în Crăciun. De comandați până la 1 mai, de 35 de lei primiți și carte și audiobook. Merită, zău.

Drag,

Ada

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

  1. Mihaela Stanciu

    Superb! La cat mai multe!
    Mihaela

  2. Maria

    Buna Ada, daca comand mai multe volume prin curier, la aceeasi adresa, taxa de curier e aceeasi? (sau difera in fct de greutate etc.). Sa fac ce trebuie 🙂 Merci. Felicitari pentru toate!

Privacy Policy