Cutia cu amintiri

8 Nov 2011 by

Acum aproape patru ani, Irina era o păpușă.

Priceless!

Related Posts

Share This

11 Comments

 1. Ce micuta era, bless her heart!

 2. Ce draguta era, initial am crezut ca avea doi ani si vorbea asa de bine ca m-am umplut de invidie. 🙂 Apoi am facut inca o socoteala si mi-a dat ca avea aproape 3 ani. Spune-mi si mie de unde erau poeziile astea? Ca eu caut niste poezii pentru Degetzica si nu prea gasesc (sau nu ma pricep eu sa caut).

  • da, era in decembrie, mai avea deci doar cateva saptamani pana sa faca trei ani. Poeziile erau date de la gradi.

 3. Andra

  Ce-mi place vocea ta, Ada! N-am auzit-o decat aici, pe blog, si imi da o stare de calm cum rar se intampla cu alte voci. Cand o sa am copii, o sa-ti cumpar cartile si inregistrarile!

  • Andra, multumesc, sper sa le mai gasesti, nu de alta dar tirajele sunt mici si ele se vand destul de bine dar nu stiu daca suficient de bine ca sa fie re-editate.

 4. Andra

  O sa le cumpar pe sub mana! :))
  Serios vorbind acum, am lucrat o perioada ca PR, ce-i drept, pentru aparitii non-fiction. Da, o conditie pentru reeditare e sa se vanda bine si destul de repede (unu-doi ani e media sperata). Nu stiu ce inseamna tiraj mic in cazul cartilor pentru copii – nu am experienta – dar 95% din titlurile romanesti au oricum tiraj mic. Motivat, din pacate; cumparatorii fideli de carte sunt putini.

 5. priceless indeed!

 6. Andra

  Na, ce mi-ai facut! Am comandat 3 titluri de la Editura Copiilor! Le-oi face cadou daca n-am nevoie de ele in viitorul apropiat. Doua carti sunt traduse de tine. Multumesc. Acum ma rog sa nu se sperie mama cand deschide coletul, ca le-am pus pe numele ei 😀

Privacy Policy