Dansând cu elefanții

2 Feb 2011 by

Ultima carte de tradus înainte să mă apuc de lustruit cuibușorul pentru Lia, trebuie terminată pe repede înainte. E puțin dificil, pentru că Liei nu-i prea mai place să stau pe scaun. Dar povestea reală pe care o am de tradus acum e atât de frumoasă, că mă motivează. E o carte cu și despre elefanți. Poza am luat-o de pe Amazon, unde găsiți și câteva pagini de citit, dacă sunteți curioși.

Ieri am citit-o din scoarță în scoarță, fără să o pot lăsa din mână. Am învățat în doar câteva ore ceea ce autorul a aflat în ani de zile despre opt elefanți. Sunt incredibil de inteligenți, loiali, capabili să comunice și să-și proiecteze prezența, surprinzător de înțelegători și teribil de periculoși când îi dor dinții. Acțiunea se petrece în rezervația Thula Thula, au site cu poze, clătiți-vă puțin ochii.

Acum, că mi-am urnit familia din loc, am pus de cafea și mă apuc de treabă. Dacă nu răspund imediat, nu panicați, dansez cu elefanții.

Related Posts

Share This

8 Comments

 1. Succes la traducere, pare foarte interesanta!O invidiez un pic pe Lia pentru ca ai atat de multe lucruri frumoase sa ii spui 😀
  O zi asa cum trebuie sa ai, Ada!

 2. 🙂 Dupa ce traduc cartea o sa poti si tu sa povestesti cui vrei:)) Te pup!

 3. abia astept sa o traduci si sa apara, sa o citeasca Sofia 🙂

  ps. io-s compozitoare, ma iei cu matematica:))

 4. ba e bine, numa ca am dat send si mi-a zis ca n-am facut calculu:)

  • Pai! Suntem firma serioasa dom’le, aci si cititorul tre sa dea ceva in schimb, nu? Puneti mana pe matematica:))

 5. mama lui andrei

  cum traduci titlul? sau e confidential?
  PS dati va rog adunari pana la 10!!!!!!!

Privacy Policy