Dansul steluțelor

30 Jan 2011 by

Am multe de povestit despre:

– paiete, cum se cos paietele, ce efect au paietele asupra costumelor de lycra, cât durează să le coși, cât durează să le descoși, cât am dat croitoresei ca să le coasă la loc, cu câtă recunoștință m-am gândit la Iuli și la Cosmina, care au mai descusut o dată și recusut un anume șir de paiete care făceau îmbrăcarea costumului imposibilă.

– cocuri, ace de coc, fixativ, perii, agrafe, arta de a prinde până și părul Irinei într-un coc artistic. Cosmina, chapeau!

– balerini musai albi, care au fost până la urmă roz-gri (cu o seară înainte, fetele de la clubul de dans au avut discotecă la grădi. Am ajuns acasă pe la zece, când nimeni și nimic nu m-a mai putut urni să-i spăl balerinii).

– distanța până la ISB (la capătul Pantelimonului) și cât de tare am căscat gura la cum ar trebui să arate orice școală, măcar în București (1875 de euro pe lună taxa la clasele 1-4 mi-a calmat orice avânt).

– puhoiul de copii, care mai de care mai învolănați, mai costumați, mai apretați și mai emoționați, veniți la concurs să arate că pot dansa.

Dar de ce să vă plictisesc? Nu mai bine vi le arăt direct pe ale noastre? Enjoy!

Related Posts

Share This

14 Comments

 1. Noe

  hei, ce frumos 🙂 daca stiam, veneam sa o vad si eu pe irina;
  distanta nu e chiar atat de mare, pt noi din Dna Ghica sunt 15 minute dimineata:)

 2. Ale

  Super. Tin sa-ti spun ca am identificat-o pe Irina inainte de a face zoom catre ea. A fost frumos si banuiesc ca emotionat pentru voi. Felicitari!

  • Daaaa eu m-am tinut tare pana au intrat pe scena. Cand am vazut-o, prima din sir, mi-au dat lacrimile instantaneu… Noroc ca nu filmam eu!

 3. Daca eu m-am emotionat si mi-au dat lacrimile, cred ca voi plangeati pe acolo cu fata in batista. A fost foarte frumos, m-am gandit cand va fi si Degetzica asa si am mai jelit un pic.

  Eu nu am identificat-o pe Irina, initial am crezut ca este una dintre fetitele din spate, mai inalte, dar nu, mi s-a parut micuta tare acum.

  • Fetitele din spate sunt cele de la afterschool:) Intre cele de la gradi, a noastra e cea mai inalta. E drept ca era greu de identificat de la distanta, mai ales din cauza cocului, neobisnuit pentru domnisoara noastra. Da, mintenash o sa creasca si Degetica si atunci sa te tii…

 4. Scuza-ma ca am ramas agatata de chestia asta: 1875 de euro pe luna??? adica 100 de milioane de lei vechi pe luna? Si sunt elevi in conditiile astea? Adica sunt, de ce ma mir, pe ce lume traiesc…

 5. Sunt elevi. Conditiile par minunate. Evident, nu e o scoala pentru oricine, impresia mea e ca acolo merg in special copiii de diplomati si cei de oameni foarte bogati. Inteleg ca la Scoala Americana sau la Cambridge School (tot din Bucuresti) sunt si taxe mai mari.

  • mama lui andrei

   1875 pe trimestru , sunt 7500 eur pe an scolar
   si nu nu se duc copii de oameni foarte bogati ci si copii de parinti gata sa isi gestioneze bugetul estrem de strans pentru asta.
   rezultatele sunt remarcabile insa le-am vazut

   • well… O iubesc mult si ma pricep foarte bine la bugete. 1875 pe LUNA nu pe trimestru, insa, nu pot.

 6. Liv

  Iar o sa spui :”De ce sa plangem, mai bine sa ne veselim!” da’ eu tot am plans vazand-o pe Irina. Am banuit ca ea e prima din stanga si asteptam emotionata un cadru mai strans. Da, ea era draguta si frumusica! M-am topit!

 7. Liv

  prima din dreapta, pardon!

 8. Liv, si eu am plans, desi am facut pe grozava pana am vazut-o intrand pe scena. E asa o emotie sa-ti vezi prunca in lumina reflectoarelor, e greu de controlat, desi logic nu ai nici un motiv de boceala. Dar… de drag, de “pupe mama”, de… “ale noastre-s cele mai frumoase” samd…

Privacy Policy