Dăruiește o carte! (via Chinezu)

3 Mar 2011 by

Am citit la Chinezu. Am luat cu copy paste. Conteaza mesajul, da? 🙂

“Poate strânge onlineul ăsta al nostru 2100 RON într-o zi?

De ce într-o zi, adică astăzi, 3 martie? Pentru că e Ziua Mondială a Cărții. Pe care o sărbătorim, unii dintre noi într-o lume în care există oameni care nu sunt la fel de fericiți ca și noi și care, spre exemplu, nu pot citi acest text, care pe unii vă plictisește, pe alții vă enervează, iar pe unii vă face să citiți mai atent mai departe. Există copii care nu pot să citească așa cum citim noi și care au nevoie de cărți tactile.

Căci acesta este scopul acestei postări, să vă invit să participați la acest efort de a strânge 2100 RON în această zi pentru ca elevii nevăzători de la o școală din Cluj să poată citi și ei.

Pentru aceasta vă rog ori să donați, atâta cât puteți, chiar pe siteul inițiativei sau, așa din suflet, să scrieți la voi pe blog, pe facebook, pe twitter să popularizați inițiativa.

Vă mulțumesc.”

Vă mulțumesc și eu!

Related Posts

Tags

Share This

3 Comments

  1. Andreea

    Recunosc ca habar n-aveam ca astazi e Ziua Mondiala a Cartii dar uite cum se intampla ca tocmai azi am fost sa ridic de la posta Povestile domnisoarei Firicel pentru a le darui fetitei unei prietene 🙂

  2. Va multumim pentru sustinerea pe care ati aratat-o ieri si ne bucuram sa va anuntam ca vom duce provocarea pana la capat. Pana la toti 2100 RON!
    Ieri ni s-au alaturat multi oameni. Ne-au trimis ganduri bune pentru copii, au donat si au dat vestea mai departe. Efortul lor s-a concretizat in 460 de lei pentru copiii nevazatori din Cluj. Cu sau fara Ziua Mondiala a Cartii, noi credem acest efort nu trebuie sa fie in zadar.
    Speram sa fiti in continuare alaturi de noi, sa donati, sa dati mai departe acest mesaj si sa ne sustineti cum ati facut-o ieri.
    Haideti sa aratam ca se poate, chiar daca nu intr-o singura zi, ci doua sau trei.

Privacy Policy