Daruri neaşteptate

20 May 2010 by

Un copil a primit în dar o clepsidră.

Nu e o clepsidră obişnuită, ci e una care-i aminteşte mămicii lui că timpul zboară.

Nu că mama n-ar şti, dar uneori mămicile au nevoie de un întreg arsenal de obiecte vrăjite, care să le facă viaţa mai uşoară sau mai frumoasă.

Clepsidra asta e magică. Dă timpul înapoi, în fiecare zi câte puţin.

Mama scrie: “timpul chiar zboară … o ţin mereu la vedere, astfel încât de câte ori trec pe lângă ea, o întorc şi îmi aduc aminte când şi de ce am primit-o… dacă desfăşor orice altă activitate ce nu îl implică pe junior, o pun in stand-by şi mă duc la el pentru a mai fura puţin din timpul ăsta ce trece mai mult pe lângă noi decât cu noi.”

Să-ţi fie cu folos, Martha!

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. ceska777

    Eu colectionez si pun la pastrare pentru mai tarziu momente unice cu gaza mea. Si ieri, privind secundarul rosu si mai mare ca minutarul de la ceasul de pe peronul garii mi s-a strans inima. Uneori as vrea sa am puterea sa derulez oricand in trecut banda care e viata noastra. Pentru momente aparent banale: cand copilul a descoperit pentru prima data constient ca e in stare sa faca ceva, de exemplu. Expresia fetei, si declick-ul produs in mintea lui pe care incerc sa mi-l imaginez sunt nepretuite. Ca multe alte momente marunte.Exista oare in viata doar fast forward? Trecutul nu se mai intoarce….

  2. That’s the spirit!

Privacy Policy