De 1 iunie, TAROM invită copiii la prima lecţie de zbor

1 Jun 2011 by

Compania TAROM anunţă o serie de 5 zboruri speciale în luna iunie şi începutul lunii iulie, cu plecare din Bucureşti şi retur în Bucureşti, după 45 de minute. Primul dintre acestea va avea loc de Ziua copiilor, pe 1 iunie, şi este destinat celor mici.

De ziua lor, cei mici vor putea urca la bordul unei aeronave TAROM pentru a se familiariza cu zborul, pentru a face cunoştinţă cu personalul navigant, piloţi şi însoţitori de bord, şi pentru a vizita cabina piloţilor, unde aceştia le vor explica, pe înţelesul lor, ce înseamnă să pilotezi un avion. Vor afla cum arată şi cum funcţionează aparatura de bord, iar la plecare vor primi surprize care să le amintească de această experienţă.

Pot participa la zbor copii cu vârste între 2 ani impliniţi şi 12 ani neimpliniţi în ziua efectuării cursei, fiecare copil trebuind să călătorească însoţit de un adult. Tariful promoţional de 1 iunie este de 10 RON/copil. Copiii cu vârste între 12 ani împliniţi şi 18 ani vor plăti bilet de adult, cu o valoare de 200 RON, însă nu pot însoţi copiii mai mici de 12 ani. Aeronavele vor fi configurate cu o singură clasă de călătorie – economic.

Biletele vor putea fi achiziţionate exclusiv din Agenţia TAROM Piaţa Victoriei (Strada Buzeşti, Piaţa Victoriei, numărul 59) pană în ziua premergătoare cursei, iar în ziua cursei vor putea fi cumpărate numai de la Biroul Ticketing TAROM (Aeroportul Internaţional Henri Coandă, Terminalul Plecări Internaţionale, parter). Avionul va decola la orele 13.00, iar pasagerii trebuie să se prezinte la check-in cu două ore înainte de decolare.

Următoarele lecţii de zbor TAROM vor avea loc în datele de 18 iunie, 25 iunie, 2 iulie şi 9 iulie. Pentru aceste zboruri tariful pentru copii cu vârste între 2 ani impliniţi şi 12 ani neimpliniţi în ziua efectuării cursei va fi de 100 RON, iar celelalte condiţii rămân neschimbate.

Related Posts

Tags

Share This

9 Comments

 1. foarte tare……

 2. anca

  Superb, dar mi-ar fi placut tare mult sa stiu de chestia asta inainte de 1 iunie 🙁 O sa incerc sa prind unul din zborurile urmatoare, la cit de mult ii plac avioanele ar trebui sa fie interesat.
  Ah, si apropo de copiii interesati de avioane, simbata e show aviatic la Clinceni.

 3. malina

  daca stiam ca o sa-mi foloseasca ideea, anuntam si eu din timp.

 4. Ce idee frumoasa!

 5. anca

  Am dat acum un mail la ei sa vad cit ar costa biletul pt urmatoarea cursa. De fapt biletul e 100 ron, stiu, dar eram curioasa cit plateste adultul insotitor. Oricum, foarte frumoasa ideea, felicitari!

 6. anca

  Am primit raspuns, fiecare adult plateste bilet 200 ron si copiii intre 2 si 12 ani platesc cite 100 ron.

Privacy Policy