De inimă roșie

14 Feb 2012 by

Nu, nu e cu Valentine’s Day, ce credeați, noi suntem cu Dragobetele care pică pe 24 Februarie, când zice Accuweather că vom avea deja grade cu plus afară și șansele să nu se prezinte soțul cu un buchet de trandafiri bocnă  sunt ceva mai mari. Dar ne-am cumpărat reciproc inimioare de ciocolată, varianta de criză a răsfățului în pas cu moda globală. Urșii de pluș nu-mi plac. A scăpat deci.

Iată ce voiam să vă zic. Circulă pe Facebook un anunț cum că medicii de pe ambulanțe ar avea nevoie să știe pe cine să sune în caz că vă culeg de pe jos. Și bine ar fi ca în agenda de telefon, printre o mie de alte nume să aveți un AA Petrică unde Petrică e soțul/iubitul/mama/tata/sora, persoana care trebuie să fie contactată în caz de urgență. AA îl va poziționa primul pe lista de contacte. Ce părere aveți despre asta?

 

Related Posts

Tags

Share This

11 Comments

 1. Al meu e salvat a_Nume de vreo 2 ani. Si mama ma are pe mine aa_Ioana. Deci da, noi practicam.

 2. Mi se pare o idee buna. Asa daca patesti ceva, stie omul pe cine sa sune. Insa nu stiu cat de adevarata e povestea, inclin sa nu cred mai nimic din ce circula ca viral pe facebook 🙂

 3. LIV

  Ce inseamna AA?

 4. andreea_none

  eu stiam de ICE in fata numelui. In Case of Emergency asa le am salvate de ani buni

 5. ioana

  este!!! de multi ani 🙂 si cand mi-am pierdut telefonul, niste pusti simpatici care l-au gasit au sunat fix la aa-ul meu. si l-am recuperat cu succes. cred ca nu e nevoie sa spun ca era un blackberry iar acei copii au dat dovada de o corectitudine extraordinara.

 6. Iris

  Ce bine ca ne-ai spus, n-am stiut si mi se pare o idee foarte buna! Sotul meu are cateva contacte in agenda telefonului care incep cu AA, clienti importanti de la locul de munca, o sa-i zic sa-si reconfigureze agenda!

 7. oaki

  Mama ne are pe mine si pe tata trecuti A si Aa de ani buni:) Bine de stiut:D

 8. Eu am trecut un 1 in fata numelui sotului si s-a pozitionat automat primul in agenda. Asta pentru comoditatea mea de a-l gasi repede, nu m-am gandit si la situatii de urgenta dar nu e rea ideea sa folosim un cod universal valabil pentru asta.

 9. mamagiuliei

  eu nu stiu pe cine as putea pune.
  de 2 zile ma tot gandesc. eu ma am pe mine.
  acum eu ce ma fac ? 🙂

Privacy Policy