De-ntors la lucru

25 Feb 2012 by

 

Sunt și eu o doamnă, am și eu o vârstă. Și-n plus, ultima oară am cumpărat așa ceva acum doi ani. Și mă-ntorc la lucru. Și-ar fi un cadou frumos de 1 și/sau 8 martie. Și sunt foarte faine și de mult îmi doresc să le încerc. Și mă mai și întorc la serviciu! Îmi trebuie, ce să mai.

Așa mi-am zis, încercând să mă conving că e ok răsfățul ăsta (un pic deșănțat, să recunosc). Apoi am comandat, am așteptat, am deschis ușa cu bucurie când a venit curierul. Le-am scos din plic, m-am bucurat de săculețul de organza cum se bucură copiii de fundele de pe cadouri. Le-am înșirat pe masă și le-am mirosit, le-am pipăit, le-am întors pe toate părțile.

Sunt foarte mulțumită de fardurile minerale de la Pure Touch, la care jinduiesc de când au apărut pe piață! Și acesta nu este un post publicitar, e un post despre bucurie, despre emoție, despre întorsul la serviciu după un an și mai bine.

Mulțumesc, Ioana și Carmen, sunt foarte frumoase. Abia aștept să le încerc și pe propria mea piele.

Lovely feeling!

5 Comments

  1. Sa te bucuri fericita de ele!
    ps: vad ceva roz si kabuki intr-o cutiutaaa 🙂

  2. Natalia

    Sa le folosesti cu placere! Am si eu citeva chestii de la ei, si sint intr-adevar minunate!

  3. Cristina

    Ce frumos! Ieri a ajuns si la mine pachetelul de la ei, cu kabuki si sapunurile in varianta mini! Delicioase! Sa le folosesti cu drag, Ada!

Privacy Policy