De week-end şi nu numai

29 Mar 2013 by

Atelierul de mâine de la Humanitas Kretzulescu este dedicat lui Habarnam care călătoreşte pe Lună. Vom citi un fragment din al treilea volum (nu, n-a apărut, e doar aşa, un răsfăţ din partea editurii) şi vom colora câteva desene din carte. Asta nu ne va împiedica să ne vedem şi de programul nostru obişnuit de tumbe şi giumbuşlucuri. Dacă sâmbăta trecută am călătorit prin tunelul timpului, dinspre trecut spre viitor şi am încercat să ne convingem unii pe alţii că e mai bine de cealaltă parte, sâmbăta asta încercăm să călătorim în balon, într-o nacelă inventată de domnişoara Irina şi cu baloane de la zânele de pe scara mea.

Duminică, la Antipa, e o conferinţă despre jucăuşii mărilor, delfinii, susţinută de Diana Alexandra Ion.

De marți, 2 aprilie, până vineri, 5 aprilie 2013, de la ora 10.00 dimineața până la ora 16.00 după-amiază, are loc un atelier de turtă dulce și acadele, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, în cadrul evenimentului “Să știi mai multe, să fii mai bun”.

La acest atelier, domnul Farkas Gábor va face în fața copiilor demonstrații  de decorare a produselor, la care pot participa toți copiii doritori, iar o parte dintre ei (cca. 100 -120 copii pe zi) vor primi turtă dulce drept cadou și încurajare pentru învațarea acestui mesteșug. Intrarea este liberă. Dar e săptămâna cu Şcoala Altfel, deci anticipez o aglomeraţie fantastică.

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. Roxana

  Buna ziua,

  mai aveti locuri pentru atelierul de povesti de maine? tare am vrea sa venim si noi.

  Roxana si Ioana (4 ani si 8 luni)

  • da, va astept, la 10.30

   • Roxana

    Multumim 🙂
    trebuie sa mai confirmam ceva pe mail sau avem ceva de adus?
    N-am mai fost pana acum, de aici intrebarile. Oricum, aveti adresa mea in comment.

    Roxana.

Privacy Policy