De week-end

23 Oct 2010 by

Am profitat de două zile însorite ca să luăm la picior două parcuri în care n-am mai fost demult. Herăstrăul este superb, dacă nimeriţi o după-amiază cu soare blând veţi avea ocazia să admiraţi o simfonie de culori cum n-am mai văzut de ceva vreme. E foarte frumos, au refăcut multe locuri de joacă şi lacul e extraordinar de curat. Noi ne-am bucurat de un cer senin şi de aer rece, aşa de rece că ai fi zis că eşti la munte. Iri a profitat de ocazie să facă un buchet de frunze, ca-n poveştile domnişoarei Firicel.

Nici Grădina Icoanei n-arată rău, dacă vă surâde ceva mai mult un loc mai în centru. N-am ajuns în Cişmigiu. Parcul Circului mi se pare puţin trist, şi-a pierdut ceva din strălucire, ori poate l-am văzut noi doar pe ceruri gri.

Vineri Irina a fost la IMAX unde a văzut Galapagos 3D, un documentar despre vietăţile marine. I-a plăcut foarte tare, mi-a împuiat capul cu peştele gelatină şi castravetele de mare. Pentru 5-6 ani e un succes.

Iată şi un trailer

http://www.youtube.com/watch?v=t547hZBTtKE

Despre ultimul spectacol de la Circul de Stat, numit 4U, n-am auzit lucruri bune. Am citit că e mai mult spectacol de revistă decât dresură şi numere de circ.

Vă puteţi duce cu copiii la Cărtureşti la o serie de ateliere interactive despre preistorie.

În caz că plouă, deşi au zis că va fi frig şi senin, am descoperit la Inozza nişte linkuri superbe spre diafilme din copilăria noastră. Poate vreţi să le arătaţi copiilor ce se vedea pe vremea noastră. Au Ridichea uriaşă, Nuieluşa de alun, Turtiţa, Iepurele şi broasca ţestoasă şi alte titluri pe care sigur vi le amintiţi.  Nu ştiu nimic de piese de teatru care să vă încânte azi şi mâine. Dar am găsit un film numit “Sarea în bucate”, făcut după basmul cu acelaşi nume. Miss l-a văzut de două ori. Pare să n-o plictisească prea tare.

Am primit şi o carte nouă, a cărei descriere o găsiţi în Ziarul Copiilor. Ca de obicei, sunt absolut încântată de calitatea tiparului, de desenele deloc constipate şi de curgerea lină a unei poveşti răs-spuse.

Şi o serie de softuri educative pentru învăţat limba engleză la domnul Marius Filip. Blogul lui e o mină de aur pentru părinţi.

Voila! Week-end plăcut!

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy