Despre bucurie

22 Sep 2010 by

Am trăit în după-amiaza zilei de miercuri 22 septembrie, un moment de bucurie pură, unul dintre cele pe care rar ajungi să le ai în viaţă, moment pentru care sunt foarte recunoscătoare.

Anul trecut îndrăzneam să visez că voi lua un anume interviu, unei anume persoane, la care un jurnalist de la postul public de radio e puţin probabil să ajungă. De-aia am şi trecut gândul ăsta la categoria vise pentru Moş Crăciun. Toamna asta, mai exact în după-amiaza asta, câteva rotiţe s-au pus în mişcare, rotiţe care ar putea face visul meu realizabil. Şi pentru bucuria asta pură, a gândului că aşa ceva mi se poate întâmpla mie, îi sunt recunoscătoare unei fete frumoase, pe care mă mândresc să spun că am avut-o ca studentă. Sunt câteva zeci de persoane care se gândesc la mine cu drag şi la care mă gândesc şi eu cu drag. Să fie 20 sau 30 din câteva sute? Nu ştiu, dar mi-au păstrat o amintire frumoasă şi amintirii ăsteia frumoase îi datorez bucuria de azi.

Aproape că nici nu mai contează dacă se va împlini de-adevăratelea. Mint, contează foarte mult, dacă rotiţele pornite azi chiar vor duce unde visam, va fi poate unul din momentele kodak ale vieţii mele. Dar, şi dacă nu se întâmplă… Mulţumesc pentru bucurie, Cristina!

Related Posts

Tags

Share This

5 Comments

  1. cat de fain scrii 🙂 cum de n-am dat eu de blogul tau mai devreme… o sa-mi ia o vreme sa tot citesc aici 🙂

  2. Sper din tot sufletul sa se indeplineasca:)!

Privacy Policy