Despre plăcerea de a spăla rufe

20 Aug 2016 by

Cu riscul de a vă plictisi, știți reclamele alea cu neni și tanti care miros rufele proaspăt scoase din mașina de spălat și dau ochii peste cap și fac aaaaaah?

That’s me, all right?

Săptămâna trecută (sărumâna Alice) am primit UN SAC de Persil. Mhm. Made in Europe. Frați români, cinstite fețe, e un detergent de mare angajament. Știți ce frumos miroase? Știți ce bine se spală rufele? Ce culori frumoase au ? Știți mirosul ăla de rufă curată, scoasă la vânt? Nu degeaba se fac spray-uri de cameră cu mirosul ăla.

Ce vreau să zic – Sunt foarte fericită că am mașina mea de spălat și un petic de curte unde să-mi țin rufele la soare. Și când eram în Românica și vedeam reclamele alea la teve, râdeam de Magda Catone și ziceam nope, never. Well, never say never.

Reacția aia e pe bune. Dar trebuie să treci prin doi ani de spălat rufele în mașina la un loc cu alte 11 familii (chinezi, pakistanezi, arabi, jamaicani și alte naționalități multiculturale), cu cel mai lung program de 37 de minute, ca să apreciezi propria ta mașină de spălat.

Howgh.

PS: da, live-urile sunt foarte mișto. Am facut deja două.

 

Related Posts

Share This

Privacy Policy