Despre plăcințele cu brânză și cociolată caldă într-o sâmbătă dimineață ploioasă

19 Jul 2014 by

Doamne, ce bine că nu m-am dus la mare. Păi, dacă mă duceam, copiii ar fi fost în curte printre oțetari și s-ar fi jucat fără mine. Nici n-aș fi știut că există decât spre prânz, când ar fi urlat de pe undeva că nu le e  foameeeee, au mâncat și ieeeeeri. Oribil, mi-aș fi ieșit din mână și nu ce greu mi-ar fi fost pe urmă să-mi revin la realitatea asta, când în fiecare minuțel fără tv și tabletă, mama tre să facă și ea ceva, orice, ceva…. orice! mamaaamammaaaamamaaaaa.

Bine că sunt acasă. Slavă Domnului că am dezghețat congelatorul ieri și am descoperit o punguță cu plăcințele cu brânză de la Bella, despre care uitasem cu desăvârșire. Nu de alta, dar comanda mea de la carrefour on line vine după ora 13 și frigiderul nostru e nud. Oala de ciorbă nici nu se pune. Bine că am mai avut niște lapte. Noroc că mai avea Irina dosit pe undeva un plic de ciocolată caldă (cociolată, pe limba Liei).

Și când ne-o fi mai rău așa să ne fie.

Plăcinte cu brânză și ciocolată caldă servite pe balcon cu ochii la ploaie. Discuții despre forța de gravitație și aia de atracție, de ce cad meteoriții pe pământ și cum nu se sfărâmă navetele spațiale când se reîntorc pe pământ. Și apoi Rio. Doi.

Voi?

Related Posts

Share This

Privacy Policy