Destinul Dacilor la Circul Globus

3 Jun 2011 by

Cum spuneam, azi Irina și copiii de la grădinița ei au fost la circ. Pentru mine a fost un lucru excelent, am recuperat-o de la ieșire și am adus-o direct acasă, am scăpat deci azi de trambalarea copilului prin trafic.

Dar să vă povestesc ce am aflat despre spectacol.

50 de artişti, doi urşi, un elefant, trei leoaice şi un leu, căţei, porumbei, căpriţe, ponei, cai și păuni s-au jucat de-a Destinul Dacilor.

Cosmina – directoarea de la Smiley – spune că e poate cel mai frumos spectacol de circ din câte a văzut. Puțin cam lung, dar frumos.

Eu nu pot să vă spun decât că Irina a fost încântatăși că i-au plăcut elefantul și mâța care-l plimba pe elefant prin arenă. Au încântat-o și leii, deși susține că leul mascul a încercat să o mănânce pe leoaică. Spectacolul durează mai bine de două ore și jumătate, deci luați măcar o sticluță de apă la voi.

Aici găsiți un scurt rezumat al scenariului.

Prețurile sunt destul de mari – 18 lei pentru grădinițe și școli sau de la 30 de lei până la 65 pentru bilete la diverse loje.

Să ne spuneți dacă v-a plăcut.

 

Related Posts

Share This

1 Comment

  1. Mel

    Noi l-am vazut, e f. frumos :). Mara a fost incantata, David insa a adormit (au sambata doar la ora 15 si era ora lui de somn 😀 ).

Privacy Policy