Dilema cu Moş Crăciun

13 Dec 2008 by

Poate vă faceţi deja planurile să-l chemaţi pe Moş Crăciun acasă.
Pentru că ne-am împrietenit cu Zurli Events, iată un scurt fragment din ce mi-a spus Mirela Retegan pentru o emisiune la Radio.

“Poţi să găseşti Moşi de închiriat la 50 de RON, dar ai toate şansele să-ţi apară în casă un puşti de 19 ani încălţat în adidaşi, cu blugi, cu o barbă de vată şi o haină roşie cu glugă şi-un sac în care să-i pui cadourile la intrare. Pentru cei ce fac cu atenţie lucrul ăsta, nu e un business foarte mare. În câte locuri poţi să ajungi în Ajun de Crăciun? Toată lumea vrea să vină moşul între 5 şi 9 seara. N-ai cum să faci foarte multe deplasări. La traficul din Bucureşti poţi să mergi în maxim 3 case. Ei spun: doar pentru o jumătate de oră. Dar odată ajunşi în case, nu numai că se bucură copiii, se bucură adulţii, am avut situaţii în care Moşul n-a mai putut să plece pentru că s-a apucat şi bunicul să spună poezii şi unchiul să cânte cântecel. Nu poţi să îi agresezi, nu poţi să zici m-aţi plătit pentru o jumătate de oră, eu trebuie să plec.”

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. Andreea Badran

  M-ai speriat rau de tot pentru ca eu sunt una dintre cele care au inchiriat un mos de Craciun. Pentru seara de Ajun, logic, la ora 18:00. Am intrebat la telefon daca moshu’ care ne va veni acasa arata exact ca in pozele de pe site-ul lor si am fost asigurata ca da. Si-acum vii tu cu informatia asta si ma sperii!

 2. Andreea Badran

  Hai ca m-ai facut sa le scriu alora din nou si sa ma asigur ca nu-mi fac vreun pocinog in seara de Ajun!

 3. Ada Demirgian

  Andreea, eu nu am vrut sa va alarmez. Doar sa va povestesc:)

 4. Andreea Badran

  Pai e bine ca ne-ai povestit ca acum ma asigur ca nu iau tzeapa!Altfel nu le-as mai fi scris nimic pana atunci.

Privacy Policy