Din trafic

23 Jun 2010 by

Zilele trecute, pe Buzeşti, chiar la semaforul de la Piaţa Victoriei, un bărbat m-a privit de la volanul maşinii sale. Avea spre 50 de ani, început de chelie şi burtică şi o maşină nu foarte pricopsită. Irina era în spatele meu. El mă privea fix în ochi. Cu subînţeles. Apoi si-a lins buzele. Tot cu subînţeles. Apoi a făcut cu ochiul. Apoi a făcut gestul acela… Ştiţi voi, ăla libidinos şi deloc flatant, cu care bărbaţii au impresia că ne pot convinge.

I-am bătut obrazul. El a ţinut-o pe-a lui. Am întors capul şi am plecat mai departe. În spate, Irina povestea ceva despre Coamă de Argint şi Coamă de Sclipici.

Azi dimineaţă, la Răzoare, un alt bărbat m-a claxonat scurt să-mi atragă atenţia, mi-a zâmbit şi mi-a făcut cu ochiul. Atât. Lui i-am putut zâmbi.

Related Posts

Share This

6 Comments

  1. iti zambesc si eu, femeie atragatoare…

  2. Eu dacă aud un claxon in trafic, tresar si mă întreb imediat ce prostie am făcut :).

  3. …daca ai fi putut sa mergi direct spre el si sa-i spui ca esti incantata si ca doresti sa-i raspunzi afirmativ, cu siguranta, s-ar fi transformat in complexatul care este defapt….

    • Daca eram singura in masina, poate ca ii faceam si o poza inainte sa demarez de la stop. Dar nu eram singura si conduc o masina firava.

Privacy Policy