Doar o altă zi la serviciu

28 Jun 2012 by

N-am avut vreme de scris poveşti pentru că toată ziua citesc poveşti. Aramis se pregăteşte pentru Gaudeamusul din toamnă şi, după un tur de forţă, acum se lucrează la trei cd-uri noi din seria poveştilor de ascultat şi de colorat pe care sper să le găsiţi în noiembrie la locul lor, lângă celelalte şase volume.

Mâine voi fi gazdă alături de Evensys la prima întâlnire între cei ce scriu bloguri cu şi despre copii şi câteva persoane interesate de o apropiere cu mamele şi taţii bloggeri: Social Media for Parents.

Între cei pe care îi voi prezenta sunt şi prietenii de la Noriel, care vor prezenta un concurs despre care veţi citi şi aici pe blog, pentru că sunt în juriu.

Vor mai fi acolo Bogdana şi Dedi, dar şi alte persoane importante. Revin cu impresii spre seară. Până atunci, dacă vă interesează, dar nu puteţi ajunge, veţi putea urmări de acasă toată conferinţa (în caz că vă lasă ăia mici). Să-mi ţineţi pumnii!

Don Pandele se va ocupa să pună fereastra de  video streaming (Don Pandeleeee! Adă, dom’le, trusa aia de scule!) şi să se asigure că nu pică serverul EXACT când se vor plimba pe ecran diafanele noastre făpturi.

Cam atât. Ah ba nu, dacă se ţine Laurenţiu Calomfirescu de cuvânt, e posibil în seara asta să primiţi un preview la poveşti. S-a jurat că-l trimite.

Cuvântul zilei: “HAI!”

traducere – “Dă-mi mâna. Şi pe cealaltă. Acum să mergem în camera Irinei. Acum.”

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Irina

    Ce frumoasa, esti, Ada! Felicitari!

  2. LIV

    Esti frumoasa la serviciu!

Privacy Policy