Dragă băiete, de Dragobete un atelier Fistichiu.

22 Feb 2014 by

Poate nu e prea târziu, poate nu știți ce să faceți mâine, deși ora nu e cea mai fericită, dar poate copiii voștri nu dorm la prânz. 

“Atelierul Fistichiu este un nou atelier de creație pentru copii dedicat sărbătorii de Dragobete.

Evenimentul are loc duminică, 23 Februarie, începând cu ora 12.30. Intrarea este liberă şi se face pe baza unei înscrieri, în limita locurilor disponibile. Atelierul va avea loc la Librăria Bastilia, din Piaţa Romană nr 5.

 Pe durata Atelierului, copiii vor învăţa povestea acestei sărbători și vor realiza accesorii și cadouri creative, specifice sărbătorii de Dragobete, îndrumaţi cu atenție de specialiștii BluParty, pe care îi puteți cunoaște aici. Toate materialele sunt asigurate de organizatori. 

Activitățile pentru copii din cadrul atelierului sunt recomandate copiilor cu vârste între 4 şi 8 ani.

Părinţii pot urmări îndeaproape copiii, în cadrul ceainăriei librăriei Bastilia.

Înscrierea la Atelierul Fistichiu se face la numărul de telefon 021.252.2003 sau trimiţând un email la adresa denisa.dan@bluparty.ro cu subiectul ‘Atelier de Dragobete’. Părinţii sunt rugaţi să menţioneze în email numele şi data naşterii copilului.”

Să-mi povestiți și mie cum a fost dacă vă duceți.

Related Posts

Tags

Share This

4 Comments

 1. Lore

  Buna,

  Iti citesc blogul in fiecare zi, e parte din rutina mea, din portia mea de net cand vine seara de la munca 🙂

  De cateve saptamani pe homepage nu mai apar postarile noi. Cea mai recenta este “Pe piatra mea de mormant ve csrie…” . Acum intru aici venind de la Mara din blog roll, unde apar cele mai recente postari.

  Asta se intampla in Google Crome, am verificat cu Internet explorer si acolo e totul normal. Poate Don Pandele poate verifica, poate e de la mine 🙂

  In rest, spor la treaba si la scris!

  O primavara frumoasa!

  • Ada

   Multumesc, o sa-l rog sa verifice care e problema!

  • Pai domnita draga, daca va merge pe Internet Explorer (culmea, cum ati reusit?) si nu merge pe Chrome, buba e de la Chrome sau de la ce folositi ca sa primiti feedul cu noile posturi. Puteti sa-i faceti o curatenie mica de primavara, stergand frumusel din Chrome toate temporarele, history, cache si toate alea care se aduna fara numar, de la Tools – Clear Browsing Data (alegand optiunea “the beginning of time”, ca-i cea mai sanatoasa) si mai incercati o data dupa ce inchideti si redeschideti browserul. Daca nu, mai vedem… Spor!

 2. Lore

  Oh, God!

  Mii de scuze pentru typos! Ce inseamna sa te grabesti si sa nu verifici 🙁

  Trebuia sa scriu “cand vin seara de la munca” si ” Pe piatra mea de mormant va scrie…”

  Oboseala, bat-o vina!

Privacy Policy