Dragă domnule Râlea,

13 May 2010 by

O prietenă mi-a făcut cadou cd-urile cu povestea lui Habarnam frumos interpretată de dumneavoastră.

Eu ştiam că sunteţi un vrăjitor (mi-amintesc de emisiunile de la postul acela de televiziune la care a crescut Abramburika), dar nu mă aşteptam să fiţi mai bun decât mine. La vrăjit copilul proprietate personală.

Domnule Râlea, de peste trei ani îi citesc copilei poveşti cu duiumul. Aproape în fiecare seară. Şi dacă nu-i citesc, e tristă şi mă ţine minte şi cu prima ocazie îmi scoate ochii în public că nu am fost drăguţă şi nu i-am citit. În seara asta, domnule Râlea, când fiica mea, Irina, în vârstă de cinci ani  a avut de ales cine-i citeşte, mami sau domnul de la televizor, aţi câştigat. Fără drept de apel.

Nici măcar nu pot să mă supăr pe dumneavoastră. Citiţi frumos. Mai ales capitolele cu Mierinana.

Felicitări. Aveţi 1-0.

Am o singură supărare. 90 de lei 5 cd-uri? Scump, domnule Râlea, scump.

9 Comments

 1. eu il iubesc de cand eram mica si nu stiu de ce dar cand il vad la teatru ma emotioneaza

 2. poate ca si asta face ca tot umul sa astepte sa i le aduca un capitan Hook informatic…

  • 😀 eu nu asta am vrut sa zic, am comentat doar ca mi se pare scump. Nu va indemn sa le piratati, Doamne Fereste.

 3. Carmen

  Ai zis tu zilele trecute ca ai vazut cartea cu Habarnam intr-o librarie…in care anume? pe la universitate, dar incotro?

  Te rog frumooooos, help me! o caut de 3 ani, de cand am nascut-o pe fii-mea 🙂 (pe cea din copilarie am dat-o cu imprumut si nu s-a mai intors :((.

  Sa ai o zi frumoasa!

  • E de gasit la Humanitas, la libraria din fundul curtii. E in doua editii. Sigur o gasesti. La universitate sunt trei librarii pe acelasi colt de strada. Libraria Eminescu este chiar la intersectie, apoi cum mergi spre intrarea de la Litere, pe stanga, pe acelasi trotuar mai sunt doua.

 4. ceska777

  Ada, cartile audio sunt si aici (foarte) scumpe. Sotul a impuscat doi iepuri si a cumparat un dublu dvd-odata filmuletul si odata povestea audio. El castiga punand gazei noastre filmuletul, eu ma chinui sa indrept balanta punandu-i povestea audio. Lucram la capacitatea lui de concentrare care e apropae nula la abia 2,5ani.

  • Ceska, eu nu zic ca nu merita banii. Ii merita. Dar 90 de ron? Geez! Hai sa zicem 50 de ron si e ok. 90 e enorm.

 5. Vazusem de mult cd-urile. M-a paralizat pretul. Chiar vroiam sa aflu o parere despre ele. Multumesc!
  Cat despre dl. Marian Ralea nu pot sa spun decat ca este un adevarat Magician!

 6. Aurelia

  am inteles ideea postului, vazusem pachetul mai demult, scump am zis si eu si am… uitat de el, DAR, duminica seara, Flavia cu taica-su au dat o tura prin Carturesti de Constanta si mi-au facut o mare bucurie: cartea cu Aventurile lui Habarnam. Pe care am inceput sa o citim. Noi ne bucuram deocamdata de ea, de piratarea cd-urilor, nicio sansa din partea noastra, asa speram sa fie si copilele noastre…

Privacy Policy