Dragă G,

2 Apr 2015 by

Cred că deja ai ajuns acasă și probabil respiri aerul cald al Bucureștiului.M-ai tot rugat să îți zic unde să te duci, și n-am apucat să fac asta decât acum. Știu sigur că va avea Cami grijă să te plimbe un pic, dar uite, dacă aș fi azi în București, aș face așa: M-aș trezi foarte de dimineață și aș da o fugă până în parcul Circului, să vizitez cea mai frumoasă magnolie din oraș. N-aș sta mult, i-aș face o poză, aș respira un pic aer, aș da un tur de lac și m-aș opri la Simbio să iau micul dejun. Dacă ajungi acolo, spune-i Danei că Ada o îmbrățișează și roag-o să îți facă ouă Benedict sau friganele cu fructe de pădure și un latte, desigur, dacă și ție îți place latte. Mie îmi place!

M-aș duce apoi la Cărturești Carusel, să văd despre ce vuiește lumea. M-aș plimba nițel pe Calea Victoriei, aș închide ochii dacă aș ajunge pe Magheru, să nu văd că fostul magazin Eva e acum Mega Image. Aș cumpăra covrigi de la Covrigelul Uriaș, vezi că-s tonete peste tot, și aș face o plimbare și prin Cișmigiu.

Aș trece și pe la Bucur Obor, au acolo tot felul de minuni, de la pantofi Guban la fuste și pălării faine, timp să ai să stai să le dibuiești.

Pe Mihai Bravu e cofetăria Alice, unde-s cele mai mișto prăjituri din lume, după părerea mea. Dar înțeleg că eclerele de la French Revolution, pe undeva pe lângă Ateneu sunt minunate, așa mi-au spus prietenii mei. Să mai încerci Macarons și să nu pierzi prea mult timp la mall. Mall-ul e pierdere de vreme, ce e pe aici e și pe acolo. Am vorbit cu prietena mea, Paula, poate vrei să vezi o piesă de teatru?

Du-te la piața de flori și cumpără-ți narcise albe și liliac!

Ai o săptămână acasă și deja știu că o să treacă iute, ca prin vis.

Nu-ți dau adresele, că le știe Cami.

Să-mi aduci și mie niște ceai cu ginseng. Și să te bucuri, să te bucuri de acasă, așa cum ne bucurăm toți de România frumoasă, cu prieteni și locuri faine, intensă ca un espresso băut pe inima goală.

Have fun, G.

Drag, Ada.

 

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. ADELA

    ti-e tare dor…

Privacy Policy