Dragă Irina, anul ăsta…

6 May 2015 by

DSC00307… ți-ai dorit să mergi după cache-uri verzi prin tufe, Irino, și eu iar m-am pus la mintea ta. Noroc cu Bety că te-a învățat cum e cu geocaching, că acuma, am, n-am treabă, trebuie să mă bag prin boscheți să caut comori.

Doamne, lucrurile pe care le facem pentru copiii noștri… Lasă, Irina, că o să fii și tu mamă într-o zi și ce o să mai râd, puiul mamei, că doar la asta folosesc bunicile… Să se prăpădească de râs de trăznăile nepoților.

Și ți-am făcut tort, Irino, a ieșit bun, ai lins farfuria ascunzându-te pe după o carte, să nu pot eu să te pozez. Și ce, te-am pozat cu tot cu carte, lasă că știm noi despre ce e vorba în poză.

De-acum ce să-ți mai scriu, că nu mai am voie, ești prea mare și s-a trezit gena intimității, aia n-am voie, ailaltă n-am voie, mai nimic nu mă mai lași, dar face și asta parte din traiectoria rachetei, câte o treaptă, câte o treaptă ne desprindem.

noi douaMă bucur că încă mă lași să-ți împletesc părul și nu, n-ai voie să pui bilet cu “intrarea interzisă” pe ușa de la camera ta, mai stai nițel, mai copilărim un pic și pe urmă ne-om arunca și-n valurile adolescenței, deocamdată mai rabdă-mă cum și eu tot tac până nu se mai poate.

Cea mai frumoasă urare pe care ai primit-o astăzi, Irina, a fost să fii împărăteasă în împărăția pe care o dorești.

Mi-a plăcut. O scriu aici, să nu uităm. E ceva la care să ne gândim.

Vânt în pânze, copilă, dar ține-te bine de mama. Să nu-mi dai drumul la mână. Încă un pic.

 

 

 

 

Related Posts

Share This

3 Comments

  1. Cristina

    Copil al primăverii la multi ani Fericiți!!! Sa fii vesela si frumoasa, sa ai mereu familia lângă tine si multi prieteni. Sa treci frumos prin adolescenta, sa te îndrăgostești, sa iubești cu patos si sa ti se îndeplinească toate dorințele!!! Tot ce e mai bun si mai frumos sa se regaseasca in viața ta!

  2. Alin

    Ooooo tu, dulce copilarie !!!

  3. Cristina - Ubi

    Ce frumos le zici tu, mamico….

Privacy Policy