Dragă Medeea Marinescu,

20 Nov 2010 by

N-am apucat să-ţi zic azi, dar am aşteptat dvd-ul ăsta ca pe un măr copt. Şi mă bucur tare că TVR Media a scos pe piaţă o variantă decentă a filmului Maria Mirabela. Recunosc cinstit că l-am găsit pe net şi l-am tocit de cât i l-am pus Irinei. Cântecul de leagăn pe care i l-aţi cântat lui Moş Timp e singurul cântec de leagăn pe care Irina îl ştie.

De-aia m-am bucurat tare să te văd azi, să pot face un gest de minim respect faţă de tine – să cumpăr DVD-ul şi să îţi cerem un autograf.

Sper că o să te aducă Google la mesajul ăsta. Mulţumesc, Medeea! Şi pentru Mirabela şi pentru “Je vous trouve tres beau!”. Şi pentru abziebild-urile cu Oaki şi Omidee! Şi pentru autograf.

3 Comments

  1. Si eu l-am cumparat azi. Si-am fost atat de fericita… Cautam partea a 2-a a filmului, cea cu Maria Mirabela in Tranzistoria de… nici nu mai stiu de cati ani. Multi. Si chiar le-am multumit ca l-au pus pe DVD inainte ca copiii mei sa creasca prea mari. Am cumparat DVD-ul si pentru mine. Dar mai ales pentru ei. Astept un moment de calm si pace sa ne bucuram de el.

  2. Am facut o cacofonie. Sa-mi fie scuzata va rog.

  3. Anca/Mogosoaia

    Multumesc pentru veste.
    Si mie imi place foarte mult filmul, chiar mai mult decat Veronica, cam la acelasi nivel cu Mama. Din pacate n-am stiut ca Medeea era la targ, mi-ar fi placut s-o intalnesc. De-abia astept sa-i prezint filmul fetitei mele.

    Pupici.

Privacy Policy