Dragospa

2 Jan 2014 by

Dragă Moș Crăciun, 

Aș dori să îți mulțumesc personal că m-ai aterizat în bradul acestor oameni. Ce viață! Dimineți leneșe… După-amieze în vizite! Și mă iau și pe mine în vizite. Bine, călătoresc în punga cu șervețele umede, dar zău că nu mă deranjează. Ah, Moșule, și ce mese se întind pe unde se duc oamenii… Ieri am vizitat-o pe doamna Buni. 

Vai ce brad frumos avea! Și o altă rudă de-a mea, cu aripi, fix în vârful bradului era. Ce m-am bucurat, că la noi acasă a dispărut bradul. Abia închisesem un ochi pentru somnul de frumusețe și, cât ai clipi, bradul puf! s-a dus, nu știu unde. Acum locuiesc într-un fel de fructieră, dar nu mă plâng, câtă vreme nu ajung în camera cu pisici aeropurtate. 

Dar să revenim la doamna Buni. Tare frumos. Taaare frumos. Statuia, ca de obicei, cu chestia roz în mână, aia mică a stat mai mult pe sub mese. Și cine a fost oaspetele de onoare? Eu, desigur. Am călcat un pic în cafea, dar m-a spălat doamna drăguță care se ocupă de chestiile astea mai puțin plăcute cu igienizarea celor mici. Și ce de jucării și-n casa aia. Oameni de zăpadă, un sat întreg. Sănii, brăduți, lumânărele și… surpriza emisiunii… Moșule, am găsit acolo un Chubchub. Să știi că chubchubs vin. 

tvAzi nu știu unde mai mergem, dar de dimineață a fost ca la spa. Liniște, frumos, prăjiturele, ceva zgomote neidentificate de pe teritoriul dragonului Verde, nu mă bag, nu mă amestec, eu sunt la mine în camera cea mare. Mă uit la desene animate cu ciufulita. E cuminte când se uită la televizor. Nici nu s-a prins că m-am cocoțat în gluga ei. 

Tipul înalt însă nu știu ce are de gând, că șterge niște valize. Mormăie ceva cu slujbă nouă și nu știu ce skype. Dude, eu n-aș pleca de aici pentru nimic în lume, treaba ta. 

Related Posts

Tags

Share This

Privacy Policy