Dragostea pe care o simţim pentru copiii noştri

18 Jun 2014 by

Andrew Solomon ar fi trebuit să vorbească zilele astea la Biblioteca Centrală Universitară cu cei ce aveau urechi de auzit. Dar a fost refuzat, pentru că urma să vorbească despre identitatea homosexuală, fiind el însuşi un homosexual declarat. Mai mult decât atât, un homosexual care are un soţ şi vreo 4 copii în diverse combinaţii.

Nu pledez pentru drepturile homosexualilor şi pentru cele ale lesbienelor. Mi se pare că felul în care oamenii aleg să iubească e o chestie privată, care nu mă priveşte. De asemenea, cred că acei oameni care ALEG să fie părinţi şi nu devin mame şi taţi din întâmplare, la beţie sau pentru că s-a rupt prezervativul, merită să fie lăsaţi să crească fii şi fiice, indiferent dacă sunt sânge din sângele lor sau adoptaţi.

Acest post nu este o pledoarie pentru toleranţă, e doar o introducere la un discurs pe care Andrew Solomon l-a ţinut la o conferinţă TED. Un discurs care mie mi-a adus lacrimi în ochi şi care m-a făcut să vreau să vi-l împărtăşesc.

E despre dragostea pe care o simţim pentru copiii noştri, cea care nu se compară cu nimic altceva pe lume şi cea pe care nu o putem înţelege până când nu devenim părinţi.

Durează 23 de minute, nu e deloc comod dar merită văzut.

Vizionare plăcută.

Related Posts

Share This

2 Comments

  1. Monica

    Ada, multumesc mult pt link, discursul este impresionant intr-adevar. Mi-a placut mult sa il ascult!

Privacy Policy