Elefant.ro livrează în Canada!

29 Jan 2015 by

– So are you happy today, too?

– I might be, I don’t know what’s in this.

Prietenul meu poștașul, care până nu demult venea pe la două și jumătate, și-a schimbat puțin traseul și acum ajunge undeva în jur de patru. Mult mai bine pentru somnul Liei. S-a obișnuit să mă vadă, primesc relativ des cărți și de fiecare dată mă bucur, cred că de-acum face parte din rutină. El sună, mă anunță că “It’s Canada Post, Ma’am, you got a signed for parcel” eu cobor, văd cărțile, mă bucur, el zâmbește și pleacă mai departe.

elefant.roAzi am primit cărțile comandate pe 10 ianuarie pentru Irina, pe elefant.ro. Între timp am mai cumpărat și alte cărți, de data asta electronice, după ce m-am sucit pe toate părțile și am blestemat kindle-ul că nu acceptă și Adobe DRM. Așa, cu patimă l-am blestemat, că după ce că nu-s prea multe e-books în românește, din cele mai noi, că eu la astea mă refer, nici la alea să nu ajungi e foarte frustrant. Până la urmă am instalat elefant reader pe tabletă și surprizăăăă 11 cărți noi în câteva minute străluceau frumos pe ecran. Să vă mai zic că i-am luat doar primul volum din pisicile războinice și după două zile dansa țonțoroiul că vrea și volumul doi, eu mă făceam că n-aud și m-am trezit că vine cu cartea ÎN ENGLEZĂ de la bibliotecă?

Câteodată sunt foarte mândră de Irina! Nu, n-a citit-o, doar o poartă cu ea, acum e ocupată cu Țărmul Lumii.

Să revenim la Elefant.

Azi am primit șase cărți, dintre care cinci cartonate, patru de la editura Arthur, cred că am plătit greutatea lor în monede de 10 bani, că taxa de transport până în Canada e 60 de lei. Dar nu-i nimic, sunt fericită. La fel de fericită ca atunci când am primit Cărțile cu Apolodor, trimise de Dina.

Și le-am pus în bibliotecă, așa legate în țiplă și acum o aștept să vie de la școală, că iar și-a uitat cheia și să văd când le descoperă și cum o să răcnească, “Maaaaaaaaaaaaaamiiiiiiiiii”.

Anyway, well done, elefantule, well done. Mai am un singur dor: Te rog eu, discută cu editurile, cât mai multe ebooks, people, ne e foameeeee de cărți noi.

Related Posts

Share This

3 Comments

 1. Ana

  Buna Ada,
  Iti citesc blogul de cativa ani si in cateva postari am citit despre cum te-a ajutat Dr. G sa treci prin anumite perioade din viata ta. Imi poti da, te rog, datele lui de contact? Ai putea, de asemenea, sa imi spui cat costa o sedinta de terapie? multumesc. Ana

  • Ada

   Buna, Ana. pe Dr.G il gasesti la Mindcare si la Medlife Grivita. Nu stiu cat mai e o sedinta de terapie, eu am fost acum multi ani la el. Dar poti intreba la numerele afisate aici: http://mindcare.ro/contact . Poti intreba cand lucreaza dr. Gabriel Diaconu si daca vorbesti cu el ii poti spune ca vii din partea mea.
   Daca te mai pot ajuta si cu altceva sa imi spui.

 2. florin

  foarte frumos, si nu ai platit deloc mult transportul

Privacy Policy